Kyla Grant

Kyla Grant

Fysiotherapeut in opleiding


Maak een afspraak

Mijn naam is Kyla Grant en zit nu in mijn vierde jaar van de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht.

Mijn naam is Kyla Grant en zit nu in mijn vierde jaar van de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben 22 jaar oud en ik kom uit Hilversum. Sinds Februari loop ik bij Douma mijn Mediorstage.

In mijn derde jaar van de opleiding heb ik de Minor psychosomatiek afgerond. Dit heeft mij laten zien hoe divers het vak fysiotherapie kan zijn en dat een klein momentje bij ons al een groot verschil kan maken in het dagelijks leven van een patiënt. Ik heb daarom ook erg veel zin om mijn tijdens mijn stage zo veel mogelijk te leren zodat ik als ik mijn diploma hebt goed aan de slag kan!

In mijn vrije tijd houd ik erg van sporten. Ik ben op het moment veel bezig met klimmen. Soms doe ik hiervoor mee aan een wedstrijdje en in het weekend werk ik in een klimhal en geef ik les aan mensen die voor het eerst de muur op gaan. Voor mijn innovatie/ afstudeerproject ga ik het daarom ook over klimblessures hebben. Ik ga ook naar de sportschool en ik rijd nog elke week een keer paard. Verder houd ik heel erg van reizen, musea bezoeken en lezen.

Artikelen aanbevolen door Kyla Grant