Fysiotherapie Douma – van Almondelaan, Hilversum

Fysiotherapiepraktijk Douma van Almondelaan is gevestigd in het Zeeheldenkwartier in Hilversum-Zuid. U kunt uiteraard bij ons terecht voor fysiotherapie, maar ook voor bijvoorbeeld manuele therapie, Dry Needling, orthopedische revalidatie en behandeling van Parkinson.

De meeste van onze patiënten komen uit Hilversum, maar we hebben ook dikwijls patiënten uit de omliggende gemeenten in regio het Gooi, zoals: AnkeveenBoomhoekBreukeleveen‘s-GravelandKortenhoefLoosdrechtMuyeveldNederhorst den Berg en Overmeer. Verder komen wij ook, indien nodig, in Hilversum en omstreken bij de patiënten op locatie en we hebben een eigen haal- en brengservice voor mensen die naar de praktijk moeten komen, maar daar zelf niet toe in staat zijn.

Ingang - Fysiotherapie Douma Hilversum Almondelaan 1

Ingang

Behandelkamer - Fysiotherapie Douma Hilversum Almondelaan 1

Behandelkamer

Spreekkamer - Fysiotherapie Douma Hilversum Almondelaan 1

Spreekkamer

Fysiotherapeuten in Nederland behandelen jaarlijks al zo’n 96.000 enkelblessures, waarvoor in totaal 500.000 behandelingen nodig zijn. Enkelblessures zijn na knieblessures de meest voorkomende sportblessures. Denk aan een verstuiking, verdraaiing of bandletsel. Ook kneuzingen en bloeduitstortingen komen vrij veel voor. De belangrijkste sporten waarbij de enkelblessures ontstaan zijn:

  • veldvoetbal (30%)
  • hardlopen (12%)
  • fitness
  • volleybal (6%)
  • tennis en zaalvoetbal (5%)

(bron: Ongevallen en Bewegen in Nederland 2006-2011, Consument en Veiligheid).

Hilversum heeft een groeiende bevolking en we zijn hard nodig. Er is in de omgeving een ruim aanbod aan sportmogelijkheden en helaas zien we veel blessures. Niet alleen enkel- en knieblessures, maar ook veel nek-, schouder- en rugklachten passeren onze praktijken.

Ons spierkorset, de spieren rondom de romp, moet sterk zijn om goed te kunnen bewegen en/of te kunnen sporten. Het lichaam moet in balans worden gehouden door de buikspieren, de rug- en bilspieren, de bekkenbodem en het middenrif. Als we bewegen zijn deze spieren hard aan het werk en onze houding is van groot belang. Als dieper gelegen spieren niet goed ontwikkeld zijn, kan dit druk op de wervelkolom geven en pijnlijk zijn. Wij bieden u de mogelijkheid onder toezicht te sporten met ons medisch fitnessprogramma, zodat blessures zoveel mogelijk worden voorkomen.

We kunnen uw trainingen specifiek richten op uw persoonlijke situatie of klachten. Het kan zijn dat u uw fitheid en conditie op peil wilt brengen. Of u heeft een operatie ondergaan, waardoor u moet revalideren. Misschien heeft uw lichaam meer cardiotraining nodig of juist meer krachttraining. Ook coördinatie- en stabiliteitstrainingen kunnen verzorgd worden. Alle trainingen staan onder begeleiding van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten, fitnessinstructeurs of revalidatietrainers.

Alle fysiotherapeuten bij Fysiotherapie Douma zijn BIG-geregistreerd en inschreven in het CKR van het KNGF. Daarnaast zijn wij een PlusPraktijk, waar u gegarandeerd van de beste zorg geniet:

Vragen aan de fysiotherapeut?

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over een eventuele behandeling. Wij staan voor u klaar en helpen u graag op weg naar een (nog) betere bewegingsvrijheid.

Adresgegevens / Openingstijden

van Almondelaan 1a
1215 PC Hilversum,
Telefoon: 035 – 621 68 12
Fax: 035-6247663
E-mail: almondelaan@fysiodouma.nl

Dag Openingstijden
Maandag 07:00 – 21:00
Dinsdag 07:00 – 21:00
Woensdag 07:00 – 17:00
Donderdag 07:00 – 21:00
Vrijdag 07:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00
Zondag Gesloten

Rondleiding: loop gerust bij ons binnen!

Waar vindt u ons?

(download de kaart in KML)

Reviews

Dit zeggen en schrijven onze patiënten over ons. Lees meer reviews

Professioneel en vriendelijk

★★★★★
5 5 1
Professioneel en vriendelijk! Echt een plek waar ik me welkom voel en goede hulp krijg.

Deskundige therapeuten

★★★★★
5 5 1
Helemaal eens met de vorige recensies. Veel deskundige therapeuten en snel van mijn klachten afgeholpen.

Goede therapie

★★★★★
5 5 1
Erg goede therapie hier gekregen

Snel en vakkundig!

★★★★★
5 5 1
Snel en vakkundig behandeld. Jong team. Veel vestigingen dus altijd een locatie in de buurt Zeker een aanrader

Duizeligheid

★★★★★
5 5 1
Ben in deze praktijk snel van mijn duizeligheid afgeholpen.

Meedenken voor herstel

★★★★★
5 5 1
Snel en vakkundig behandeld.Waar nodig even de tijd nemen om uitleg te geven en meedenken voor het herstel.

Snel en goed

★★★★★
5 5 1
Snel en goed geholpen!

Goede adviezen en praktische oefeningen

★★★★★
5 5 1
Toen ik er kwam om een bedrijfspanorama te maken zagen de fysiotherapeuten dat ik scheef liep. Ze konden me goede adviezen en een paar praktische oefeningen geven, waardoor ik nu tijdens het fotograferen beduidend minder last heb van m'n rug!

Goede therapie aan huis

★★★★☆
4 5 1
Mijn moeder heeft thuis goede therapie van Gerjanne. Wij zijn heel erg tevreden over haar.

Schrijf een review

google-maps-200x200facebook-200x200independer-200x200zorgkaart-200x200