Fysiotherapie Douma Medisch Centrum Nieuw Zuid

Alle praktijkinformatie van onze locatie Medisch Centrum Nieuw Zuid

Afspraak maken

Diependaalselaan 337A, 1215 KG Hilversum

Welkom bij Medisch Centrum Nieuw Zuid

Heeft u een (sport)blessure opgelopen? Of heeft u andere klachten, zoals pijn of last van stijfheid? Dan bent u bij Fysiotherapie Douma aan het juiste adres voor al uw (gespecialiseerde) fysiotherapie. Eén van onze locaties bevindt zich aan de Diependaalselaan 337A in het nieuwe Medisch Centrum Nieuw Zuid in Hilversum. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag en helpen u tijdens werkdagen binnen 24 uur na aanmelding.

Fysiotherapie Douma Hilversum heeft niet alleen patiënten uit Hilversum, maar ook van omliggende plaatsen in het Gooi, zoals bijvoorbeeld Blaricum, Huizen, Laren, Muiden, Naarden.

Behandeling bij Fysiotherapie Douma?

Iedere patiënt is anders. Bij Fysiotherapie Douma wordt iedere patiënt individueel bekeken en onderzocht. Op deze wijze wordt er in beeld gebracht welke behandelmethode de voorkeur heeft. Veelvoorkomende therapieën in onze praktijk zijn orthopedsche revalidatie, oedeemtherapie, acupunctuur en dry needling.

Dry needling is een unieke behandeltechniek waarbij een zeer dunne naald in de huid en spier gestoken wordt. Deze behandeling is bijzonder effectief voor behandeling van myofasciale pijn en triggerpoints.

Bent u zwanger en wilt u toch lekker in beweging blijven tijdens en na uw zwangerschap? Wij zijn ook gespecialiseerd in ZwangerFit of MamaFit. Tijdens deze training komt u alles te weten over de lichamelijke veranderingen tijdens de zwangerschap en hoe je eventuele klachten kunt voorkomen.

Adresgegevens / Openingstijden

Diependaalselaan 337A
1215 KG Hilversum, NH
Telefoon: 035 – 6216812
Fax: 035-6247663
E-mail: info@fysiodouma.nl

Dag Openingstijden
Maandag 07:00 – 21:00
Dinsdag 07:00 – 21:00
Woensdag 07:00 – 17:00
Donderdag 07:00 – 21:00
Vrijdag 07:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00
Zondag Gesloten

Waar vindt u ons op de kaart?

(download de kaart in KML)

Kwaliteit van onze fysiotherapeuten

De fysiotherapeuten op onze locatie te Zuiderheide zijn uiteraard BIG-geregistreerd en inschreven in het CKR van het KNGF. Fysiotherapie Douma is een PlusPraktijk, dat wil zeggen dat onze fysiotherapeuten ook met andere specialisten zoals diëtisten en tandartsen samenwerken. Bij ons geniet u gegarandeerd van de beste zorg!

Z
Al 39 jaar ervaring als het gaat om bewegen en gezondheid!
Z
Persoonlijke aandacht & gegarandeerd de hoogste kwaliteit
Z
Ruime en flexibele openingstijden

Dit zeggen anderen over ons

Dit zeggen en schrijven onze patiënten over ons. Lees meer reviews

Ook afspraak na werktijd!

★★★★★
5 5 1
Een groot pluspunt is dat je voor werktijd of na werktijd een behandelafspraak kunt maken. De praktijkruimte is ruim en netjes.

Dikke pluim!

★★★★★
5 5 1
ik heb een geweldige ervaring met fysio Douma die mij zeer snel en adequaat geholpen heeft. een dikke pluim voor deze praktijk

Schouderpijn

★★★★★
5 5 1
Met mijn schouderpijn waar ik al 5 maanden mee loop bij Fysiotherapie Douma geweest en ze hebben mij er helemaal af geholpen.

Ontdek veel aan de Diependaalselaan in Hilversum

Hilversum is dé “mediastad” van Nederland. In deze stad is het Media Park gevestigd waar veel televisie- en radioproducties worden gemaakt. Op het Media Park zijn bedrijven zoals NOS RTV, Studio 100, Digitenne, DutchView, Media Academie en meer aanverwante ondernemingen gevestigd. En, als u toch eenmaal in Hilversum bent, is een bezoek aan de prachtige botanische tuinen een absolute aanrader.

Zin in een romantisch diner? Bij “De Mangerie” geniet u iedere keer van culinaire hoogtepunten uit diverse streken in China. Dit Chinese restaurant is al sinds geruime tijd een begrip in gemeente Het Gooi. Bovendien is het menu nooit hetzelfde; u vindt er elke keer nieuwe en aantrekkelijke gerechten en de heerlijkste wijnen. Bij De Mangerie is het op en top genieten voor een aangename prijs.

Voor de fitnessliefhebbers is er van Hellemond Sport. In deze sportschool leer je alles over fitness, zwemmen en zelfverdediging. Het is dé sportschool voor het hele gezin!

Fysiotherapie Douma aan de Diependaalselaan 337A is met de auto makkelijk te bereiken of per openbaar vervoer met buslijn 104.