Welkom bij de locatie Liv inn Hilversum

Woont u in Hilversum en bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Fysiotherapie Douma is één van de beste fysiotherapiepraktijken in de gemeente Het Gooi en heeft maar liefst twee locaties verspreid over Hilversum. Eén van onze praktijken is gevestigd aan de Vaartweg 42 112 in de wijk Boomberg.

Als u een lastige sportblessure heeft opgelopen of andere klachten heeft kunt u er met de auto of met het openbaar vervoer met lijn 1 of bus 121 naartoe. Het busstation is vlakbij, waardoor onze praktijk snel en makkelijk te bereiken is. Voor onze patiënten die moeilijk lopen en toch regelmatig een behandeling nodig hebben, hebben wij een haal- en brengservice.

Behandeling bij Fysiotherapie Douma?

Fysiotherapie Douma aan de Vaartweg is gespecialiseerd in verschillende soorten fysiotherapieën.

Maar, wat ís nou eigenlijk fysiotherapie?

Fysiotherapie is een veel toegepaste therapie binnen de hedendaagse paramedische wereld en richt zich op het bewegingsapparaat van het menselijk lichaam. Kaakfysiotherapie, orthopedische revalidatie, medical taping en dry needling zijn een paar van onze specialisaties. Bij Fysiotherapie Douma kunt u bovendien ook terecht voor medische fitness én acupunctuur!

Onze therapeuten bij Fysiotherapie Douma helpen u uw gezondheid op peil te houden en te verbeteren door middel van medische fitness. Onze fysiotherapiepraktijk aan de Vaartweg is van maandag t/m zaterdag geopend en we helpen u graag binnen 24 uur na aanmelding. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Adresgegevens / Openingstijden

Vaartweg 42 - 112
1217 SV Hilversum, NH
Telefoon: 035-2400156
E-mail: livinn@fysiodouma.nl

DagOpeningstijden
Maandag07:00 - 21:00
Dinsdag07:00 - 21:00
Woensdag07:00 - 17:00
Donderdag07:00 - 21:00
Vrijdag07:00 - 17:00
Zaterdag08:00 - 13:00
ZondagGesloten

Waar vindt u ons op de kaart?

Parkeren is mogelijk in de wijk rondom de Vaartweg 42. Aan de overkant van de Liv inn Hilversum is een parkeerplaats en achter bij de Vondellaan zijn er parkeerplaatsen. Op het terrein zelf is het beperkt mogelijk om te parkeren. Er is overal betaald parkeren.

Kwaliteit van onze praktijk

Fysiotherapie Douma heeft maar liefst elf fysiotherapeuten in dienst die allemaal BIG-geregistreerd zijn. Doordat wij aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg voldoen en volgens de KNGF-richtlijnen werken zijn al onze fysiotherapeuten in het CKR inschreven. Als PlusPraktijk werken wij uiteraard samen met andere specialisten, zoals diëtisten, tandartsen of artsen in ziekenhuizen.

Ontdek de fantastische stad in Het Gooi

Iedereen heeft wel eens van de mediastad Hilversum gehoord. Als u in hartje Hilversum bent, is het een must om het Media Park te bezoeken. Hier vindt u diverse media- en entertainmentbedrijven zoals Studio 100, Media Academie, Sony Music Entertainment, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en nog veel meer. Wie weet komt u misschien één van onze grote sterren tegen!

Niet ver van Fysiotherapie Douma aan de Vaartweg is het Gemeentelijk Gymnasium. Deze openbare school bestaat al meer dan 100 jaar en is een eigentijds gymnasium. Het Gymnasium combineert een brede klassieke vorming met hedendaags onderwijs en biedt een inspirerende leeromgeving aan leerlingen met VWO-capaciteiten.

Het unieke van de stad Hilversum is natuurlijk het museum. In Museum Hilversum is er heel veel te ontdekken; u leert er meer over de geschiedenis en architectuur van onze fantastische stad. Zo zijn er veel verschillende tentoonstellingen, rondleidingen en andere kunstexposities.

Voor al uw speciale bloemen of boeketten bent u bij Marjolein’s Bloemenboetiek aan het juiste adres. De zaak is gelegen aan de Vaartweg 133-135 en biedt voor elke gelegenheid het juiste bloemstuk zoals voor Moederdag, Valentijnsdag, huwelijk en Kerstmis. Maar u vindt ook rouwstukken en fruitmanden voor een zeer goede prijs bij Marjolein’s Bloemenboetiek.