Bel: 035-6216812

  • Wij zijn weer geopend voor bezoek
  • Altijd in de buurt
  • Flexibele openingstijden
  • Snel geholpen
  • Persoonlijke aandacht

Fysiotherapie na Corona

Indeling van Hilversum Nieuw Zuid

Nieuw Zuid bestaat uit vijf appartementengebouwen en een open binnentuin. De gebouwen heten AlbaRubinaSaphiraAlporti en Volante en zijn vernoemd naar heideplanten waar de omgeving rijk aan is. Net als de heideplanten verschillen de gebouwen in vorm, kleur en uitstraling. 

Ruime en complete appartementen
In alle vijf gebouwen vindt u ruime en complete appartementen waar u prettig en betaalbaar kunt wonen. De appartementen variëren in oppervlakte van 50-80 m² en bestaan uit een woonkamer en één of twee slaapkamers. Daarnaast is er een keuken en een ruime badkamer. De appartementen op de etages hebben een balkon van 6-8 m².

Alba

In gebouw Alba komen 46 comfortabele appartementen verdeeld over vijf woonverdiepingen. Het betreft 2-kamerappartementen van 55-60 m² in de sociale huursector. Ze zijn geschikt voor jongeren, ouderen, alleenstaanden en stellen. Alle woningen hebben een groot balkon. De woningen zijn energiezuinig en levensloopbestendig.

Voorzieningen
Op de begane grond van Alba komt het eerstelijns gezondheidscentrum Stichting Eerstelijn Hilversum Zuid (SEHZ). SEHZ is een samenwerkingsverband tussen bestaande zorgaanbieders in de eerste lijn in Hilversum Zuid. U kunt hier terecht voor fysiotherapie, ergotherapie , logopedie en diëtetiek.

Opleverdatum (onder voorbehoud)
De verwachte opleverdatum van het gebouw is medio 2018.

Architect
De architect van dit gebouw is ZECC.