Reviews van patiënten

Onze patiënten zijn erg tevreden over onze zorgverlening. Hieronder lees je reviews en testimonials die zij over ons hebben geschreven bij Feedback Company. Verder kun je ook nog reviews vinden op diverse beoordelingssites, zoals Google, Independer, ZorgkaartNederland, Yelp, Facebook en dergelijke.

8

jp

29-09-2018

Vakkundig en snelle opname in behandelplan

Bekijk review
10

Jenny Wezenberg

29-09-2018

Vriendelijk meedenkend het gevoel hebben dat je alles kunt vertellen zonder dat je een zeur bent.

Bekijk review
10

J.Albers

29-09-2018

Hij is gewoon goed.

Bekijk review
10

Yvonne de hoop

29-09-2018

Alle vragen waren positief beantwoord

Bekijk review
10

Ria

29-09-2018

De deskundigheid is natuurlijk zeer belangrijk. Daarnaast is de prettige manier van omgaan zeker zo. Elangrijk

Bekijk review
9

Frank Prins

29-09-2018

Belangrijkste redden? Het is het totaalpakket, hij geeft me het vertrouwen en voel dat hij enorm deskundig is, heb het zelden zo goed ervaren als bij dhr. Mulder, fantastisch!

Bekijk review
10

kees

29-09-2018

Bekijk review
10

Adriaan

29-09-2018

Geen reden om minder te beoordelen :)

Bekijk review
10

Evert Kruithof

29-09-2018

Bekijk review
10

B. Beerepoot de Radkowski

29-09-2018

Werd snel geholpen. Adequaat behandeld met goede cliëntgerichte zorg.

Bekijk review
10

Joke Zwijnenburg

29-09-2018

Vriendelijke, deskundige fysiotherapeut

Bekijk review
10

Jonan van Beest

29-09-2018

Goede en prettige behandeling en open voor eigen initiatief.

Bekijk review
9

Paul Heijmering

29-09-2018

Wiskundig

Bekijk review
10

Anita Ros

29-09-2018

Een vriendelijk, profesioneel contact

Bekijk review
10

G.P.M. van Schooten

29-09-2018

Kan niet anders dan een 10 geven aan Maaike

Bekijk review
9

Joost Wouters

29-09-2018

Er wordt naar je geluisterd en je wordt serieus genomen. Er wordt uitgelegd als ze ze bijvoorbeeld gaan masseren of losmaken. Erg prettig.

Bekijk review
10

wil van der Linden

29-09-2018

Zeer tevreden over de deskundigheid, ontspannen sfeer, goede eerlijke tips en begeleiding

Bekijk review
8

Anneke Krijt

29-09-2018

Goede behandeling wordt overlegt en goed uigelegt vriendelijke therapeut en bekwaam

Bekijk review
10

draaiduizel

29-09-2018

Omdat ik alleen goede ervaringen heb.

Bekijk review
10

Marian van Vliet

29-09-2018

Een fysiotherapeut die weet waar het om gaat

Bekijk review
8

Annelies de lepper

29-09-2018

Ik heb haar maar een paar keer gehad dus kan er nog niet veel over zeggen.

Bekijk review
10

Jacqueline Levisson

29-09-2018

Bekijk review
9

Rami Wohl

29-09-2018

Uitstekende bereikbaarheid (zowel fysiek als de communicatie), afspraken konden elke keer op korte termijn worden ingepland, vriendelijke behandelaren en de behandeling hielp ook. Erg tevreden mee!

Bekijk review
10

Anouk

29-09-2018

Manon was geweldig, voelde mij heel erg op mijn gemak bij haar en ze heeft mij snel geholpen. Was echt blij met haar!

Bekijk review
9

Romy

29-09-2018

Gewon, omdat fysio Douma is de best!<br /><br />

Bekijk review
10

Theo Doesburg

29-09-2018

Goede begeleiding en aandacht

Bekijk review
8

Adrienne

29-09-2018

Vriendelijke, deskundige fysiotherapeut

Bekijk review
9

J van der laan de vries

29-09-2018

Goede uitleg en snelle verbetering weet zeer goed waar hij mee bezig is.

Bekijk review
9

Anoniem

29-09-2018

Prettige gesprekspartner, daarbij in mijn ogen kundige persoon

Bekijk review
8

Anoniem

29-09-2018

Zorg, aandacht, deskundigheid en goed contact.

Bekijk review
10

Anoniem

29-09-2018

Bekijk review
10

Anoniem

29-09-2018

Werd serieus genomen en nam er de tijd voor

Bekijk review
9

Anoniem

29-09-2018

Ze nam mij serieus, was erg aardig en beschaafd.

Bekijk review
9

E. Trommel

29-09-2018

Ik werd gehoord. Kreeg de juiste behandeling mét goed resultaat

Bekijk review
8

Anoniem

29-09-2018

Zij heeft mijn probleem verholpen en begreep gelijk het euvel.

Bekijk review
10

Anoniem

29-09-2018

Werd serieus genomen en nam er de tijd voor

Bekijk review
10

Anoniem

29-09-2018

Alles naar wens

Bekijk review
9

Anoniem

29-09-2018

Deskundigheid, toegankelijkheid, vriendelijkheid.

Bekijk review
10

Peter

03-10-2018

Veel last heb

Bekijk review
9

roelof wittink

03-10-2018

PERSOONLIJKE AANDACHT

Bekijk review
10

Marijke

03-10-2018

Prettige behandeling, oog voor mij en mijn klachten,

Bekijk review
10

G.J.VAN HARTEN

03-10-2018

Mijn klacht werd direct herkend en met 1 behandeling direct verholpen. Ik ben uiterst tevreden.

Bekijk review
9

Dick Nijland

03-10-2018

Ik ben zeer tevreden over zijn deskundigheid en vooral over de behandeling. De klacht is helemaal weg.

Bekijk review
10

Anoniem

03-10-2018

Ik word heel serieus genomen en er wordt alles aan gedaan om de klachten te verminderen of te laten verdwijnen.

Bekijk review
10

Herman schleper

11-10-2018

De allerbeste die er is

Bekijk review
10

Herman schleper

12-10-2018

De allerbeste die er is

Bekijk review
9

Joia

17-10-2018

Zeer vriendelijke en duidelijke ervaring gehad in deze praktijk

Bekijk review
10

Aaltje Veen

18-10-2018

Zeer deskundig en meedenkend bij de oplossing van mijn klacht met goede persoonlijke aandacht. Altijd de vraag Hoe gaat het na de vorige behandeling?

Bekijk review
10

Eva

30-10-2018

Zeer tevreden, kundige en vriendelijke fysiotherapeuten

Bekijk review
8

J.M.I.ten Brink_Sengers

15-11-2018

Haar empatisch vermogen en een prettige persoonlijkheid

Bekijk review
10

Sandra

27-11-2018

Gewoon alles was goed, vanaf het intake gesprek tot de laatste behandeling en afsluiting van het traject

Bekijk review
10

Bob Rusche

04-01-2019

Deskundigheid, goed luisterend, adequate behandelingen, vriendelijk, kortom serieus goed.

Bekijk review
10

martha

07-01-2019

Behandelingen slaan aan en er wordt met je meegedacht voor beter functioneren

Bekijk review
9

Simon A. M. van der Salm

07-01-2019

Bekijk review
9

Lukas

16-01-2019

Ze heeft de klachten goed onderkend en vervolgens adequaat behandeld. Door haar behandeling heb ik veel minder lichamelijke klachten en kan ik beter functioneren.

Bekijk review
8

JoopH

17-01-2019

Goede behandeling na gebroken been. goede tips en oefeningen om weer kracht en souplesse op te bouwen

Bekijk review
10

Suzan Roelofs-Mebius

21-01-2019

Tevreden ver de behandeling. Aardige mensen

Bekijk review
9

Tobias

31-01-2019

Al een aantal keren behandeld voor verschillende zaken bij verschillende therapeuten. Altijd prima.

Bekijk review
10

Yvonne Bles

19-02-2019

Serieus genomen, klacht op ernst ingeschat, behandeld op effectieve wijze, vriendelijk en zonder onnodige extra behandelingen. Het gaat nu zo goed, kijk maar of het lijft het verder zelf oplost.

Bekijk review
9

Sylvia

21-02-2019

Je wordt serieus genomen, samen wordt er een plan van aanpak gemaakt. Bij terugslag doen ze niet moeilijk, helpen goed mee.

Bekijk review
10

Bob

22-02-2019

Ze is vriendelijk, bespreekt wat het plan is maar ook wat ze gaat doen. Denkt mee met de afspraken in mijn drukke agenda. Ben erg tevreden

Bekijk review
10

Stacy vis

26-02-2019

Goed geholpen zonder gedoe eromheen

Bekijk review
9

Inge Guntenaar

26-02-2019

Behandelingen slaan aan en er wordt met je meegedacht voor beter functioneren

Bekijk review
10

AJM van de Velde

02-03-2019

Kom bij Frank voor mijn Bppd en als ik geweest ben super opgeknapt. Voorheen lag ik weken op bed. Gewoon super. En als ik bel kan ik heel snel terecht. Een engel

Bekijk review
8

Masja Elting

07-03-2019

Bekijk review
10

Annemoon

07-03-2019

Gaat sirieus en vriendelijk met je om, luisterd goed naar je klacht en neemt dat ook sirieus. Kon alle vragen die ik er over had direct beantwoorden. Echt een goeie fysiotherapeut

Bekijk review
10

H.A. Schleper

10-03-2019

Ik was er na één behandeling al van af terwijl de pijnen toch stevig waren. De adviezen voor de oefeningen hebben zeker nagewerkt. Dank

Bekijk review
10

geen behoefte

20-03-2019

Hij is de beste die er is in nederland.<br />

Bekijk review
10

Ingrid

20-03-2019

Zie voorgaande antwoorden.

Bekijk review
10

Delfgaauw

29-03-2019

Kom bij Frank voor mijn Bppd en als ik geweest ben super opgeknapt. Voorheen lag ik weken op bed. Gewoon super. En als ik bel kan ik heel snel terecht. Een engel

Bekijk review
10

Kirsten Olijve

29-03-2019

Goed geholpen zonder gedoe eromheen

Bekijk review
9

nALDA REBERGEN

02-04-2019

Bekijk review
9

Anneke Krijt

07-04-2019

VAKKUNDIG EN HEEL GOEDE UITLEG EN ZORG

Bekijk review
9

Frank

15-04-2019

Een goed therapeut komt met op.ossingen en behandeld mij uitstekend, helaas nu met verlof .

Bekijk review
10

Anna

19-04-2019

De fysiotherapeut heeft alles gedaan wat in zijn mogelijkheid lag. Ga nu met probleem naar chirurg.

Bekijk review
10

Henk Janssen

27-04-2019

Neemt de tijd om te luisteren, goede uitleg, vakkundige behandeling.

Bekijk review
8

x

24-05-2019

Kundig, prettig in de omgang, tijdens behandeling geen eindeloze tijd achter de computer ivm administratieve rompslomp

Bekijk review
9

Rene faay

20-06-2019

Ze begrijpt de patiënt

Bekijk review
8

Ardjoen Bihariesingh

28-06-2019

Goed, maar ik persoonlijk heb niet het gevoel gehad dat ik er iets aan gehad heb

Bekijk review
8

M. Helweg

03-07-2019

Ik kreeg duidelijk te horen waar de klacht vandaan kwam en wat ik eraan kon doen om deze tegen te gaan. Na enkele behandelingen ben ik nog eens gebeld om te vragen hoe het verliep, dat is erg prettig.

Bekijk review
10

Marianne

03-07-2019

Gewoon steeds fantastisch van de klachten af geholpen dus kan niet beter

Bekijk review
10

B. Beerepoot de Radkowskl

05-07-2019

Hij is gewoon de best!

Bekijk review
9

Arjan Knecht

07-07-2019

Frank is een goede behandelaar met kennis van zaken!!

Bekijk review
9

SAM van der Salm

11-07-2019

Zeer deskundig, kan goed luisteren, vriendelijk

Bekijk review
10

Mireille

15-07-2019

Maaike heeft ontzettend oog gehad voor de rugklachten van mijn dochter. We zijn afgelopen woensdag voor het laatst geweest. Meerle was er bedroefd over, ze heeft het bij Maaike als heel fijn ervaren.

Bekijk review
10

Menno Tania

15-07-2019

Het is een moeilijk te verhelpen kwaal (oorsuizingen en duizeligheid) en volgens plan is de kwaal verdwenen

Bekijk review
9

Gerard

01-08-2019

Kwaliteit van de behandeling

Bekijk review
10

Martin

09-08-2019

De aandacht en correcte manier van behandelen

Bekijk review
8

Joy

18-08-2019

Ik vind haar erg vriendelijk, ze begrijpt mij goed en behandeld me erg goed.

Bekijk review
9

Nonnekens

22-08-2019

Ze werkt profesioneel

Bekijk review
10

De Jong Schouwenburg (Mw)

04-09-2019

Vriendelijk en serieus

Bekijk review
8

H

30-10-2019

Gewoon kwalitatief goede zorg en deskundigheid

Bekijk review
10

A.v.d.Velde

14-11-2019

Perfecte behandelingen

Bekijk review
9

Jet Vogelaar

14-11-2019

De reeks oefeningen die ik kreeg vond ik zwaar uit te voeren, 15 minuten per dag, lastig en niet leuk ( bekkenbodem)<br />Weet nu wat ik moet doen als mijn klacht verergert, dus kort traject

Bekijk review
7

JG Kalff-van Stapele

20-11-2019

De aandacht tijdens de behandelingen

Bekijk review
9

Carla

27-11-2019

Snelle service. Enthousiaste, professionele en deskundige behandelaren. Fijne behandel omgeving en sfeer

Bekijk review
9

martin keulemans

29-11-2019

Klacht is snel verdwenen

Bekijk review
9

Dominic den Drijver

30-11-2019

Heel prettig geholpen afgelopen 3 klachten. Zowel Bas als Dennis hebben mij geholpen en dit als zeer prettig ervaren

Bekijk review
10

Pieter van den Bergh

30-11-2019

Luistert goed, blijft binnen de gegeven tijd, geeft goeie oeffeningen op dwz preoperstief

Bekijk review
10

H.A. Schleper

24-12-2019

De heer douma is met zijn team de beste die er in nederland is

Bekijk review
9

Stacy

30-12-2019

Bekijk review
10

Ferry de Hoogen

04-01-2020

Zeer deskundig en begaan met de klachten.

Bekijk review
10

Edward Rolff

07-01-2020

Fysiotherapie Douma , de beste van het gooi ! Frank , zeer vriendelijk , deskundig en doeltreffend ! Kortom een aanrader !

Bekijk review
10

marco van veldhuizen

10-01-2020

Deskundigheid, klantvriendelijk en gaan goed met het probleem om en adviseren ook hierin. behulpzaam.

Bekijk review
10

Maartensdijk

03-03-2020

Frank heeft zeer acuraat, met aandacht zeer effectief maatwerk verleend.<br />De behandeling hielp direct. Zijn aanpak is zeer klantgericht en hij is oprecht begaan.<br />Niets dan lof<br />

Bekijk review
10

Der Alte

03-03-2020

Vanwege de altijd zeer snelle behandeling.<br />S morgens bellen en dezelfde dag nog behandeling gehad. <br />KLASSE

Bekijk review
10

R. Joustra - Wintgens

03-03-2020

Een goed luisterend oor, motiveert je.

Bekijk review
10

Bousché

03-03-2020

Top fysiotherapeut!

Bekijk review
10

Nelly van Zijtveld

03-03-2020

Eindelijk iemand die echt van aanpakken weet! Top die maike

Bekijk review
10

Esmee

13-03-2020

Vakkundig en vriendelijk

Bekijk review
9

J

14-05-2020

Bekijk review
10

H,W.Gunst

14-05-2020

Frank is een prettige en kundige man

Bekijk review
10

Greetje Kegel - Siebrecht

14-05-2020

Sympathieke jongeman (dhr. Blauw) , goed luisteren, en aangepaste behandelingen

Bekijk review
10

Nelleke

14-05-2020

Maaike is zeer deskundig. Neemt je serieus, denkt met je mee en wil er alles aan doen om je goed mogelijk van je klachten af te helpen.

Bekijk review
10

angie karmin

14-05-2020

Deskundigheid

Bekijk review
9

Duikelaar

14-05-2020

Resultaat, deskundigheid, persoonlijke aandacht, tijd. Je wordt gezien als mens en niet als een nummer. Fijn dat er ook wordt meegeleefd.

Bekijk review
10

Marijke Schoorl

14-05-2020

Zeer deskundig; leuk sociaal en communicatief

Bekijk review
9

Hans Anderwald

14-05-2020

Door de Corona virus is de behandeling stopgezet. Het is nog niet af.

Bekijk review
9

Roelfina Hazelhof

14-05-2020

Betrokken, betrouwbaar, kundig, vriendelijk

Bekijk review
10

Louise Paulusma

14-05-2020

Na 3 behandelingen klachtvrij

Bekijk review
9

Sonja leijdekkers-Kamphorst

14-05-2020

Bekijk review
10

Jansen

14-05-2020

Klachten zijn verdwenen

Bekijk review
9

Jasper

14-05-2020

Gaf mijn kind uitdaging en vertrouwen.

Bekijk review
10

Evert Kruithof

19-05-2020

Duidelijke uitleg, fijne sfeer en praat gepassioneerd over het vak en wilt daardoor echt helpen

Bekijk review
8

Emmy Groels

05-08-2020

Ik vind mijn fysiotherapeut deskundig en kan goed met hem opschieten

Bekijk review
8

Ineke Mulder-Hordijk

05-08-2020

Goede behandeling, werd serieus genomen, klacht is helaas niet over maar kan altijd terugkomen

Bekijk review
9

T.L.

05-08-2020

Hij is professioneel, deskundig en menselijk!

Bekijk review
9

Ton Schrijvers

05-08-2020

De klachten zijn redelijk snel verholpen

Bekijk review
10

Gea

05-08-2020

Goede diagnose en behandeling. Medewerkers zijn altijd vriendelijk.

Bekijk review
10

Maarten

18-09-2020

Lymfoedeemtherapie is nog steeds een vrij schaarse specialisatie. Mijn therapeute is zeer bekwaam!

Bekijk review
10

Anoniem

18-09-2020

Bekijk review
10

Anoniem

18-09-2020

Omdat ik duidelijk vooruitgang zie in de behandelingen die ik krijg

Bekijk review
9

Anoniem

18-09-2020

Pijnvrij en prima diagnose en behandeling.

Bekijk review
9

Anoniem

18-09-2020

Gedreven en deskundige ft.

Bekijk review
9

Anoniem

18-09-2020

1 x behandeling gehad i.v.m. oorsuizen. Na 1 x was het probleem opgelost. Mede door de kundigheid van de fysiotherapeut.<br />Complimenten!

Bekijk review
8

vlaardingerbroek de Jong

18-09-2020

Zeer kundig en positief motiverend

Bekijk review
9

Joyce van der Storm

18-09-2020

Deskundig en vriendelijk

Bekijk review
8

Anoniem

18-09-2020

Voor een snelle behandeling, waarbij er wordt gekeken naar de beste behandel wijze.

Bekijk review
10

Anoniem

18-09-2020

Vakkundig,duidelijk,relaxed

Bekijk review
8

Anoniem

18-09-2020

Dit vind ik een moeilijke vraag. Want het gaat om parkinson maar voor diegene die dit heeft zou ik het wel aanbevelen.

Bekijk review
9

Anoniem

18-09-2020

Volgens huisarts was er niets aan te doen.<br />Ben tot nu toe zonder klachten.

Bekijk review
10

Anoniem

18-09-2020

Erg professioneel en prettig in de omgang.

Bekijk review
10

Anoniem

18-09-2020

Kundig en betrokken

Bekijk review
10

Anoniem

18-09-2020

Als iemand soortgelijke klachten heeft en op zoek is naar fysio/advies.

Bekijk review
10

Anoniem

18-09-2020

Zeer deskundig in behandeling en advies

Bekijk review
10

Bob Rusche

18-09-2020

Duidelijke samenspraak, uitstekende deskundigheid, vriendelijk behandeling, adequate behandeling, serieus genomen worden. Helemaal prima, niiets op aan te merken.

Bekijk review
9

Anoniem

18-09-2020

Serieus en prettig en toegewijd

Bekijk review
9

Anoniem

18-09-2020

Vriendelijk , deskundige behandeling

Bekijk review
8

Lars

18-09-2020

Goede kennis en vriendelijk. Daarnaast zeer betrokken bij het proces

Bekijk review
9

Anoniem

18-09-2020

Aardig en kundige therapeut

Bekijk review
10

Anoniem

18-09-2020

Quality!

Bekijk review
10

Anoniem

18-09-2020

Goede en zeer vriendelijke fysiotherapeut<br />Raad haar iedereen aan

Bekijk review
9

Anoniem

18-09-2020

Deze dame was eerlijk en erg begaan met mijn situatie

Bekijk review
9

Anoniem

18-09-2020

Haar deskundigheid, zeer vriendelijk

Bekijk review
9

Anoniem

18-09-2020

Duidelijk, doorvragen en laagdrempelig

Bekijk review
9

M. Besselaar-van Amstel

18-09-2020

Indien mijn familieleden lichamelijke klachten zouden hebben.

Bekijk review
9

C.L.J. Keulemans

18-09-2020

De aanpak, begeleiding en communicatie was goed. De uitleg van de oefeningen waren duidelijk.

Bekijk review
9

Anoniem

18-09-2020

Altijd vriendelijk, behulpzaam en duidelijk in wat ik moest doen.

Bekijk review
10

Anoniem

18-09-2020

Dit was al de tweede keer dat ik onder behandeling was bij deze zelfde therapeut. Het beviel prima.

Bekijk review
10

Elly feij

18-09-2020

Goede uitleg goed advies goed gesprek geeft het gevoel betrokken te zijn .neemt je serieus.

Bekijk review
9

Anoniem

18-09-2020

Bekijk review
8

Anoniem

18-09-2020

Goede ervaring,vriendelijk en deskundig

Bekijk review
9

Anoniem

18-09-2020

Wanneer? Als er iemand op mijn pad komt met klachten die met fysiotherapie behandeld zouden moeten worden.

Bekijk review
9

Anoniem

18-09-2020

Als in mij naaste omgeving iemand fysiotherapie behoeft dan zou ik Douma zeker aanbevelen

Bekijk review
10

Anoniem

18-09-2020

Helder, duidelijk, snel en vakkundig.

Bekijk review
7

Anoniem

18-09-2020

Als iemand een deskundig fysiotherapeut zoekt.

Bekijk review
8

Anoniem

18-09-2020

Vind het een prettige praktijk, met aardige - in mijn ogen bekwame - medewerkers.

Bekijk review
8

Anoniem

18-09-2020

De manier waarop zij mij serieus nam en beoordeelde wat er eventueel nog meer kon gebeuren.

Bekijk review
10

Anoniem

18-09-2020

Goede begeleiding!

Bekijk review
10

Anoniem

18-09-2020

Het probleem is goed behandeld en er was aandacht.

Bekijk review
10

Anoniem

18-09-2020

Professioneel, snel mogelijk om afspraak te maken

Bekijk review
9

Anoniem

18-09-2020

Ik ben geweldig geholpen bij Douma in Hilversum. Alle lof voor de behandeling en de manier van omgaan met een patiënt.<br />

Bekijk review
10

Anoniem

18-09-2020

Herkenning van opgegeven klachten ( evenwicht / duizeligheid ) duidelijke uitleg van de oorzaak. De daarop volgende behandeling heeft in één behandeling de klachten weggenomen.

Bekijk review
9

Anoniem

18-09-2020

De fysio is gespecialiseerd in BPPD

Bekijk review
9

Anoniem

18-09-2020

Vriendelijk, serieus, consciëntieus, deskundig, vertrouwenwekkend

Bekijk review
9

A. Oostveen

18-09-2020

Betrokken professionals met eerlijke werkhouding. Schromen niet om je de spiegel voor te houden.

Bekijk review
10

Anoniem

18-09-2020

De fysiotherapeut was adekwaat en prettig in de omgang.

Bekijk review
9

Anoniem

19-09-2020

Geen klachten meer, kon altijd terecht, fijne fysiotherapeut neemt alles keurig en serieus door

Bekijk review
10

Rob hilversum

20-09-2020

Sanne de Nijs is een professionele fysiotherapeut, zij heeft aandacht voor de blessure en voor de persoon.<br />Ook verdiept zij zich in de oorzaak en de behandeling hiervoor.<br />

Bekijk review
9

Anoniem

22-09-2020

Ze is vakkundig, voel echt het resultaat van de behandeling. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt.

Bekijk review
10

Anoniem

25-09-2020

Super kundig en heeft een duidelijk verhaal

Bekijk review
9

Anoniem

29-09-2020

Resultaat en prettige omgang

Bekijk review
9

Anoniem

29-09-2020

De al gehele praktijk was zeer professioneel.

Bekijk review
10

umut

30-09-2020

Kan een heel verhaal schrijven, maar om het kort te houden zeg ik alles was naar wens een dikke 10+

Bekijk review
8

Anoniem

02-10-2020

Duidelijke communicatie, terzake kundig, houdt de cliënt goed in de gaten tijdens de therapie, is vriendelijk, legt goed uit en neemt tijd voor je vragen.

Bekijk review
10

Geraldine

02-10-2020

Gewoon gezellig babbelen over van alles en nog wat. En ondertussen praktische tips geven.

Bekijk review
10

Anoniem

02-10-2020

De aandacht het begrip de zorgzaamheid de motivering humor en opmerkzaamheid. Er mankeert gewoon niets aan. Aangenaam vertoeven bij Douma praktijk

Bekijk review
9

Anoniem

03-10-2020

Ze heeft me heel goed geholpen

Bekijk review
10

Anoniem

03-10-2020

Bekijk review
9

Anoniem

04-10-2020

Super behandelingen met een enthousiaste en sociale benadering die leiden tot het gewenste resultaat waar je voor komt.

Bekijk review
9

Ineke Mulder-Hordijk

04-10-2020

Bij bekkenproblemen

Bekijk review
8

Kees Trommel

06-10-2020

Deskundigheid

Bekijk review
9

Van der Lee

08-10-2020

Dennis is een van de eerst therapeuten die mij echt van mijn rugklachten heeft af geholpen! Ook is het altijd gezellig met hem.

Bekijk review
8

Anoniem

08-10-2020

Als je een fysiotherapeut nodig hebt

Bekijk review
8

Anoniem

08-10-2020

Bij iedereen in mijn kennis kring, fysiotherapeut is vriendelijk, denkt mee, en heeft mij goed geholpen

Bekijk review
9

Anoniem

09-10-2020

Sanne luistert goed en geeft goede uitleg hoe de klachten zijn ontstaan en hoe ze weer verholpen gaan worden.

Bekijk review
10

Anoniem

09-10-2020

Hij was duidelijk, geintresseerd in mijn probleem en heeft het probleem verholpen waar ik erg blij mee ben

Bekijk review
10

Anoniem

09-10-2020

Indien dat voorkomt!

Bekijk review
10

Anoniem

10-10-2020

Bekijk review
10

Anoniem

14-10-2020

Betrokkenheid, enthousiasme, kennis

Bekijk review
9

Anoniem

15-10-2020

Na deskundige behandeling zijn mijn duizelingsklachten enorm verminderd.

Bekijk review
10

Anoniem

16-10-2020

Het probleem bij aanvang duidelijk in kaart gebracht. Stappenplan uitgezet en behandeling niet nodeloos gerekt: beter wordt het niet; thuis doorgaan met aangegeven oefeningen.

Bekijk review
9

J.H. Siksma

16-10-2020

Hij was betrokken, kon ook goed luisteren.

Bekijk review
10

Anoniem

21-10-2020

Hij heeft de klacht goed behandeld, al is het probleem net helemaal verdwenen.

Bekijk review
9

Anoniem

27-10-2020

Ben van mijn klacht af

Bekijk review
10

Anoniem

27-10-2020

Goede oefeningen, goed stappenplan, goede uitleg

Bekijk review
8

Anoniem

27-10-2020

Indien dat voorkomt!

Bekijk review
9

Dick Nijland

27-10-2020

Vertelde goed hoe de behandeling ging plaatsvinden en gaf oefeningen voor thuis mee

Bekijk review
10

Mohamed Bendadi

27-10-2020

Bekijk review
10

Anoniem

27-10-2020

Hij is een waanzinnig aardige en professionele peut.

Bekijk review
10

Anoniem

28-10-2020

Bespreken van de voortgang

Bekijk review
9

Anoniem

30-10-2020

Duidelijke uitleg

Bekijk review
9

Anoniem

03-11-2020

Hij legde de behandelingen heel duidelijk uit en ook waarom het zou helpen. Daarnaast toonde hij veel begrip en interesse.

Bekijk review
8

Anoniem

04-11-2020

N.v.t

Bekijk review
8

Jos

04-11-2020

De persoonlijke omgang en duidelijke uitleg van wat gedaan wordt en waarom en de duidelijk waarmee wordt aangegeven dat je zelf goed moet aangeven wat gaat en niet gaat

Bekijk review
10

Anoniem

06-11-2020

Duidelijke oefeningen.<br />Dat zeg ik tegen iedereen.

Bekijk review
10

Joyce

06-11-2020

Vertelde goed hoe de behandeling ging plaatsvinden en gaf oefeningen voor thuis mee

Bekijk review
10

Marco Ekema

06-11-2020

Geen resultaat bereikt. En geen actie bij het stoppen van de behandeling om te zorgen dat het resultaat wel werd bereikt.

Bekijk review
10

Anoniem

07-11-2020

Bekijk review
9

Anoniem

07-11-2020

Zijn deskundigheid

Bekijk review
9

Anoniem

08-11-2020

Ik zou de fysio aanbevelen aan vriendinnen die in Hilversum wonen en ook klachten hebben mbt zwangerschap/bevalling

Bekijk review
9

Anoniem

10-11-2020

I.v.m. dementie een zeer goede menselijke behandeling.<br />

Bekijk review
10

Anoniem

10-11-2020

Gaf goede therapie, aardige en laagdrempelige therapeut.

Bekijk review
10

Anoniem

11-11-2020

Was door een behandeling al van mijn klachten af.

Bekijk review
10

Janny Calis

13-11-2020

Carmen is eerlijk en draait er niet om heen

Bekijk review
9

Anoniem

14-11-2020

Duidelijkheid, regelmaat, positieve aansporing.

Bekijk review
9

Anoniem

21-11-2020

Luistert goed en kijkt wat nodig is.

Bekijk review
9

Anoniem

21-11-2020

De behandeling was prettig, er werd aandacht aan je besteed en er was duidelijk expertise op het gebied van covid-herstel, waar ik voor werd geholpen

Bekijk review
10

Anoniem

21-11-2020

Zij nam mij mee in haar overwegingen, gaf veel uitleg en nam alle tijd.

Bekijk review
8

Anoniem

22-11-2020

Deskundig en vriendelijk

Bekijk review
10

Anoniem

23-11-2020

Geeft goede adviezen, alles wat ze zegt blijkt in de praktijk te kloppen, ze durft stevig te behandelen en is enthousiast als de behandeling aan blijkt te slaan.. Heb dit wel anders meegemaakt.

Bekijk review
9

Anoniem

25-11-2020

Goede communicatie, duidelijke uitleg en persoonlijke benadering; omgang en begrip naar oudere patiënt

Bekijk review
10

Irina

25-11-2020

I had a very good experience with my fysioterapist

Bekijk review
10

P.c van Ginkel van Noort

01-12-2020

Hij vertelt precies wat hij gaat doen en daarna wat ik het beste kan doen en dat is heel duidelijk. En het klopt ook precies wat hij vertelde. Een top behandeling.

Bekijk review
10

Anoniem

03-12-2020

Zij heeft mijn klachten serieus genomen, mij goed behandeld, ook tijdens de coronatijd en tips en oefeningen gegeven waar ik zeker beter van ben gaan bewegen zonder pijn

Bekijk review
9

Anoniem

04-12-2020

Enthousiast luisterend en professioneel.

Bekijk review
10

Anoniem

04-12-2020

Bekijk review
10

Anoniem

04-12-2020

Hij is heel kundig. Neemt de tijd voor je.<br />Hij probeert altijd een oplossing te vinden. <br />

Bekijk review
10

Anoniem

05-12-2020

Kundig, open, gezellig, zoekt dingen uit in de computer, en toont deze aan mij, geïnteresseerd, geeft aan wat hij doet, behulpzaam, echt een fantastische fysiotherapeut!!!!

Bekijk review
10

Mike

08-12-2020

Vriendelijke mensen, deskundig en goed bereikbaar.

Bekijk review
10

Anoniem

09-12-2020

Hij hielp gewoon perfect met alles, ik heb nu ook geen last meer van mijn schouder. Er was niks om over te klagen.

Bekijk review
9

k.snieder

09-12-2020

Ze legde duidelijk uit wat het probleem was en voor de oefeningen thuis een duidelijke tekening(en).

Bekijk review
9

Anoniem

09-12-2020

Ze is ontzettend goed vroeger kwamen wij ook bij haar.

Bekijk review
8

Anoniem

09-12-2020

Soort gelijke klachten

Bekijk review
9

Anoniem

11-12-2020

Kundig, doelgericht en effectief te werk en duidelijke feedback en uitleg

Bekijk review
10

Karthik

15-12-2020

My physiotherapist was very friendly and professional. She explains my problem in simple way and gave solution on how to avoid this in future. Very caring person.

Bekijk review
10

Anoniem

16-12-2020

Hij is direct , duidelijk, niet uit op eindeloos voortsukkelende behandelingen, maar realistisch qua <br />te behalen resultaat.

Bekijk review
9

Anoniem

16-12-2020

Als er iemand een fysiotherapeut nodig heeft in mijn omgeving.

Bekijk review
9

Anoniem

17-12-2020

Bekijk review
10

Anoniem

18-12-2020

Hij heeft kennis van zaken.

Bekijk review
8

Gerrie de Joode-Smink

18-12-2020

Professioneel, toegankelijk, communicatie is helder

Bekijk review
10

Charlotte van den Dobbelsteen

19-12-2020

Serieuze benadering en vriendelijk

Bekijk review
10

Annelies

23-12-2020

Prettig contact en daadkrachtig het probleem aanpakken. Wat resulteerde in een snelle oplossing van de klachten.

Bekijk review
10

Tashina van Zwam

23-12-2020

Ze heel goed en zorgzaam

Bekijk review
9

Wim

23-12-2020

Hij is direct , duidelijk, niet uit op eindeloos voortsukkelende behandelingen, maar realistisch qua <br />te behalen resultaat.

Bekijk review
10

Anoniem

24-12-2020

Prettige bejegening, wekt vertrouwen wb deskundigheid, legt goed uit, toont zich betrokken,

Bekijk review
9

Anoniem

25-12-2020

Eerste ontmoeting gaf direct vertrouwen in de deskundigheid.<br />En ik voelde me meteen op mijn gemak.

Bekijk review
10

Anoniem

26-12-2020

Alles was heel duidelijk

Bekijk review
9

Anoniem

29-12-2020

Luisterend oor, en komt zeer professioneel over en ook niet onbelangrijk hij is zeer aardig

Bekijk review
9

Anoniem

30-12-2020

Persoonlijke aanpak

Bekijk review
9

René Alsemgeest

31-12-2020

Manon doet haar werk erg goed en is empathisch en sociaal.

Bekijk review
9

Anoniem

31-12-2020

Denkt mee en staat open voor ideeën waardoor er zorg op maat is afgestemd op individuele persoon

Bekijk review
8

Anoniem

01-01-2021

Als mij om mijn mening gevraagd wordt omtrent douma fysiotherapie

Bekijk review
9

Anoniem

01-01-2021

Als een persoon in mijn kennis kring en omgeving fysiek last heeft. Dit kunnen vrienden, familie maar ook sporters van de sportschool zijn.

Bekijk review
9

Anoniem

05-01-2021

Prettig en rustig.

Bekijk review
10

Petra Stalman

05-01-2021

Bekijk review
10

Anoniem

06-01-2021

Ik kan niet anders zeggen dan dat de behandelaar op alle fronten zeer professioneel en betrokken te werk gaat.

Bekijk review
9

Anoniem

06-01-2021

Ze heeft me heel goed geholpen

Bekijk review
10

Anoniem

06-01-2021

Goede therapeut. Kennis van zaken.

Bekijk review
9

Anoniem

07-01-2021

Petra heeft mij met veel begrip en kundigheid behandeld. Ik zag er erg tegen op en zij heeft dit voor een groot deel weg genomen

Bekijk review
10

Anoniem

07-01-2021

Zorgvuldig, vriendelijk en serieus

Bekijk review
10

Anoniem

08-01-2021

Neemt client serieus en is zeer voorkomend.

Bekijk review
9

Roland Vet

09-01-2021

Zij is een gedreven, enthousiaste vakvrouw en is prettig in de omgang.

Bekijk review
10

Anoniem

14-01-2021

Belangstelling in mij en hoe de kwaal mij beïnvloedt. Veel technische info ook en steeds hartelijke uitnodiging tot vragen.

Bekijk review
9

Anoniem

14-01-2021

Erg veel vertrouwen in de behandeling. Informatief en prettige omgang.

Bekijk review
8

Anoniem

19-01-2021

Bekijk review
10

Anoniem

19-01-2021

Luisterend oor, sociaal bewogen , gemakgevoel

Bekijk review
9

Anoniem

21-01-2021

Zonder het gebruik van antibiotica en maar 2 behandelingen is het probleem opgelost.

Bekijk review
8

Anoniem

21-01-2021

Neemt de patiënt z’n klachten serieus en start een goed behandelplan

Bekijk review
8

Anoniem

21-01-2021

Als iemand mij zou vragen naar een bekwame therapeut

Bekijk review
9

Anoniem

21-01-2021

N.v.t.

Bekijk review
10

Anoniem

22-01-2021

Zeer kundig therapeut die goed luistert en doorvraagt.

Bekijk review
10

M. Mot

22-01-2021

Ik heb een onbehandelbare klacht, de behandeling is gericht op pijnbestrijding. Ik was heel erg tevreden. De reden dat ik niet meer kom is dat ik bang ben voor corona gezien mijn leeftijd.

Bekijk review
8

M. de Gier

22-01-2021

Als dat nodig mocht zijn.

Bekijk review
10

F. van Bommel

22-01-2021

We hadden goed contact. Ze gaf verhelderende tips en deed haar werk grondig en kundig. Ik voelde me serieus genomen en mijn probleem was echt opgelost toen de behandeling stopte.

Bekijk review
8

Anoniem

23-01-2021

Bekijk review
10

Anoniem

23-01-2021

Het was goed, maar zou misschien méér in gesprek kunnen gaan met cliënt over de behandeling?

Bekijk review
10

Anoniem

27-01-2021

Gewoon het hele traject klopt, aardige therapeuten <br />elk met zijn/haar eigen specialistische kennis <br />duidelijke afspraken ..heldere uitleg van de behandeling en de effecten

Bekijk review
10

Anoniem

28-01-2021

Sanne weet wat ze doet en is erg professioneel. Ze neemt de tijd voor je en is super goed in haar werk

Bekijk review
10

Anoniem

28-01-2021

.

Bekijk review
9

Anoniem

28-01-2021

Fysiotherapeut nam alle klachten serieus en gaf altijd tips. Ik heb nu stukken minder pijn in mijn knie

Bekijk review
10

Anoniem

28-01-2021

Alles was goed geregeld. Deskundig advies, vriendelijk personeel, goede locatie.

Bekijk review
10

Vlad

28-01-2021

Petra is amazing! She did listen to everything I had to say about my issue and was so kind and gave me all the explanation and advice needed.

Bekijk review
10

Anoniem

29-01-2021

Goede persoonlijke zorg, uitleg en verbetering van de klachten

Bekijk review
8

Anoniem

29-01-2021

Behandelaar komt over als zeer gedreven vakman. Luistert en vraagt door

Bekijk review
9

Anoniem

31-01-2021

Als de behandeling bij mij effect heeft

Bekijk review
8

Anoniem

02-02-2021

Als ik iemand tegenkom die klachten heeft

Bekijk review
10

Pierre Denissen

03-02-2021

Erg vriendelijke medewerkers vanaf binnenkomst.

Bekijk review
10

Anoniem

04-02-2021

Hij doet zijn werk prima.

Bekijk review
10

Anoniem

04-02-2021

Ik heb een probleem met duizeligheid gehad. Na een behandeling waren mijn klachten verdwenen.

Bekijk review
10

Henny Hoveling

04-02-2021

Alles zeer goed verlopen en snel voelde ik me beter!

Bekijk review
8

Anoniem

04-02-2021

Vriendelijk, luisterend, deskundig

Bekijk review
10

Anoniem

05-02-2021

Zeer aangenaam, deskundig, altijd goedgehumeurd, kortom een zeer prettige behandeling.

Bekijk review
9

Anoniem

06-02-2021

Erg prettig deskundig en betrokken

Bekijk review
8

Anoniem

06-02-2021

Bekijk review
10

Anoniem

07-02-2021

Eerlijk, meedenken

Bekijk review
10

Annette Kom

09-02-2021

Ik heb vertrouwen in mijn therapeut

Bekijk review
10

Anoniem

10-02-2021

Prima geholpen en goede service

Bekijk review
10

Anoniem

10-02-2021

Behandeling en benadering erfect

Bekijk review
9

Anoniem

11-02-2021

Hele open en deskundige fysio

Bekijk review
9

Anoniem

11-02-2021

Mijn goede vooruitgang

Bekijk review
9

Anoniem

11-02-2021

Aardig, alles valt goed te bespreken, denkt goed met je mee

Bekijk review
10

Anoniem

11-02-2021

Zeer professionele en prettige persoon. Mijn moeder spreekt geen Nederlands en ondanks dat doet hij zijn best om haar alles uit te leggen.

Bekijk review
8

Anoniem

12-02-2021

In geval van gelijke klachten als ikzelf had

Bekijk review
10

Anoniem

12-02-2021

Hij lost het snel op.

Bekijk review
9

Anoniem

12-02-2021

Ontzettend aardige fysiotherapeut. Goede behandelingen en altijd gezellig.

Bekijk review
10

Postma

12-02-2021

De heer Douma is een zeer vriendelijke man die persoonlijke aandacht geeft. Een betrouwbare en vertrouwelijke omgeving creëert waarbij je je veilig voelt en in goede handen bent.

Bekijk review
10

liliana

14-02-2021

Deskundig, aardig, goed

Bekijk review
10

Anoniem

14-02-2021

Goede begeleiding/behandeling, een luisterend oor. <br />De vinger direct op de zere plek (letterlijk en figuurlijk).<br />Heb mijn therapeute inmiddels aan derde aanbevolen.

Bekijk review
9

Anoniem

14-02-2021

Zeer empathies.

Bekijk review
10

Peet

16-02-2021

Perfecte behandelingen en goede communicatie, ook voor thuis oefeningen.

Bekijk review
8

Anoniem

17-02-2021

De persoonlijke benadering.

Bekijk review
10

Anoniem

17-02-2021

Gewoon goed, en met positief resultaat, precies dat wat je mag verwachten.

Bekijk review
9

Paul Bank

17-02-2021

Heel kundig, empathisch en sympathiek

Bekijk review
9

Anoniem

17-02-2021

Dat hij heel open en duidelijk was en goed behandelde

Bekijk review
10

Anoniem

18-02-2021

Bekijk review
9

Ad Wennekes

18-02-2021

Hij is duidelijk in uitleg ,,en vriendelijk

Bekijk review
10

Natalia Gelderblom

19-02-2021

Manon was zeer betrokken bij mijn klachten, en gaf mij een goede behandeling, en oefeningen voor thuis, ik heb hier veel aan gehad

Bekijk review
10

Leo Hak

20-02-2021

De manier van omgaan met mij en mijn klacht. Kundig<br />

Bekijk review
9

Anoniem

21-02-2021

Ik vond de fysiotherapeut een uitstekende professional en ook een bijzonder aangenaam iemand- prachtige combinatie

Bekijk review
10

Anoniem

23-02-2021

Vriendelijk, luisteren goed naar de klacht, geven terugkoppeling zodat je weet dat klacht goed is overgekomen.<br />Duidelijk plan van aanpak, zodat je weet wat er gedaan wordt.

Bekijk review
9

Daan

25-02-2021

Goede uitleg

Bekijk review
9

Ria Hennis

02-03-2021

De persoonlijke benadering zorgt voor alle tienen. Deskundig zijn er meer, gelukkig, maar de wijze van serieus genomen worden telt zo veel meer!

Bekijk review
9

Anoniem

04-03-2021

Dat hij heel open en duidelijk was en goed behandelde

Bekijk review
10

Fred

04-03-2021

Professioneel behandeld, goed resultaat, kan snel terecht

Bekijk review
8

Madelief Bakker

11-03-2021

Bekijk review
9

Anoniem

11-03-2021

Deskundig, stipt, no-nonsens

Bekijk review
9

Olet

11-03-2021

Als iemand klachten heeft zoals ik of andere klachten waarvan ik denk dat de fysiotherapeut daarmee zou kunnen helpen.

Bekijk review
10

Anoniem

11-03-2021

Rustig, duidelijke uitleg,opgewekt

Bekijk review
8

Anoniem

12-03-2021

Het betrof pijn in het kaakgewricht . Na 4 behandelingen opgelost !

Bekijk review
9

Anoniem

12-03-2021

Wanneer zij sortgelijke klachten noemeen als waar ik zelf last van had.

Bekijk review
10

T.G. Visser

13-03-2021

Ze was vakkundig en ik voelde me op mijn gemak.

Bekijk review
9

Anoniem

15-03-2021

Vriendelijk, Kundig en bekwaam

Bekijk review
10

Anoniem

17-03-2021

Professioneel behandeld, goed resultaat, kan snel terecht

Bekijk review
9

Anoniem

17-03-2021

Er werd goed naar me geluisterd.

Bekijk review
9

Anoniem

17-03-2021

Voelde gewoon helemaal goed Had baat bij de therapie en ging er niet met tegenzin heen .Zeer fijne begeleiding naar herstel

Bekijk review
10

Samantha icke

17-03-2021

Frank legt goed uit, is duidelijk maar luistert ook naar mij. Daarnaast doet hij het met wat humeur wat mij weer wat vrolijker maakt

Bekijk review
10

Anoniem

18-03-2021

Er werd goed geluisterd naar de klacht en adequaat gehandeld

Bekijk review
10

Anoniem

18-03-2021

Inlevingsvermogen, serieus probleem aanpakken, vriendelijk, betrouwbaar

Bekijk review
10

Anoniem

19-03-2021

Zeer vaakkundig, enthusiast

Bekijk review
10

Anoniem

19-03-2021

Goed intake gesprek, goede serieuze behandeling, over geheel zeer serieuze aanpak, behandeling en begeleiding.<br />Voelt goed en heeft resultaat.

Bekijk review
9

Anoniem

20-03-2021

Deskundig, Correct

Bekijk review
10

Anoniem

22-03-2021

Zij is aardig, kundig, hele positieve uitstraling. Gewoon een fijn mens. En dus goed ook,

Bekijk review
9

Bob Latten

23-03-2021

Prima behandeling, communicatie en resultaat.

Bekijk review
10

Anoniem

24-03-2021

Betrokken en deskundig

Bekijk review
9

Anoniem

25-03-2021

Ik heb de Fysio in kwestie als zeer deskundig en nuchter ervaren. Daarnaast een is het prettig persoon.

Bekijk review
9

Anoniem

26-03-2021

Geeft duidelijke informatie, luistert goed en stimuleert je ook zodat je vertrouwen hebt voor de toekomst

Bekijk review
10

Anoniem

26-03-2021

De fysiotherapeut begreep mijn probleem meteen en deed er alles aan om in mijn situatie te helpen.

Bekijk review
9

Anoniem

27-03-2021

Betrouwbaar en betrokken

Bekijk review
10

Irene

27-03-2021

Vakkennis en uitleg, prettige omgang

Bekijk review
9

Joy Philips

30-03-2021

Ik vind dat manon haar werk super goed doet! En ik ben super tevreden met haar.

Bekijk review
9

Anoniem

31-03-2021

Zeer veel geduld

Bekijk review
9

Marian van Etrekoven

31-03-2021

De manier van omgaan met de cliënt.<br />Hij straalt rust en vertrouwen uit.

Bekijk review
10

Anoniem

01-04-2021

Dennis is echt een top vent en weet wat hij doet! Geen last meer van mijn nek en oprecht gezellig om mee te praten

Bekijk review
9

Annemarijn

01-04-2021

Erg aardig en behulpzaam. Gaf goede tips en wist elke keer precies hoe mijn vooruitgang was en wat we de komende behandelingen nog gingen doen

Bekijk review
10

Anoniem

02-04-2021

Ik kan altijd terecht geef goed advies. Ik voel me ook begrepen

Bekijk review
10

Anoniem

03-04-2021

DIT IS EEN SPECIFIEKE BEHANDELING, EN HET HEEFT GOED GEHOLPEN

Bekijk review
9

Anoniem

03-04-2021

De professionele begeleiding en de informatie die gegeven wordt door de fysiotherapeut wat betreft de oefeningen en traject

Bekijk review
8

LHF Born

03-04-2021

Zodra iemand in mijn directe omgeving met soortgelijke (of andere) fysieke klachten geconfronteerd zou zijn/worden

Bekijk review
9

Peter Struiksma

03-04-2021

Ik ben nu van mijn klachten af

Bekijk review
10

Anoniem

07-04-2021

Goede behandeling, zeer vriendelijk, meedenkend.

Bekijk review
10

Anoniem

08-04-2021

Deskundig, aardig, neemt de tijd, legt rustig uit

Bekijk review
9

jan kok

14-04-2021

Ontbreken van kennis met als gevolg onjuiste behandeling. Verergering van klachten ipv verbetering.

Bekijk review
10

Anoniem

14-04-2021

Meteen ruseltaat

Bekijk review
10

Anoniem

14-04-2021

Motiverend

Bekijk review
8

Egbert Duim

15-04-2021

Vriendelijk, professioneel en ter zake kundig.

Bekijk review
9

Anoniem

16-04-2021

Olivier komt betrouwbaar en kundig over. Ook hield hij zich altijd prima aan de afspraak en vertelde hij steeds duidelijk over wat ik tijdens en na de behandeling kon verwachten.

Bekijk review
9

Anoniem

17-04-2021

Luisteren, inleving, humor, gerustellend

Bekijk review
9

Anoniem

17-04-2021

Deskundig, luistert en reageert op vragen, legt dingen duidelijk uit

Bekijk review
10

Anoniem

21-04-2021

Deskundigheid, begripvol, vriendelijk

Bekijk review
9

Haantje

21-04-2021

Vertrouwen in behandeling

Bekijk review
10

Anoniem

22-04-2021

Goed en deskundig geholpen, veel aandacht en empatie

Bekijk review
8

Anoniem

22-04-2021

Deskundig, eerlijk over de mogelijkheden, vriendelijk En zeer professioneel.

Bekijk review
9

Anoniem

23-04-2021

Bekijk review
9

Anoniem

24-04-2021

Bij vergelijkbare klachten die samen hangen met covid

Bekijk review
10

Anoniem

27-04-2021

Als iemand vergelijkbare klachten zou hebben als ik.

Bekijk review
8

Anoniem

27-04-2021

Mocht iemand een specifieke behandelaar willen, dan zou ik deze aanbevelen.

Bekijk review
8

Anoniem

28-04-2021

Vertrouwen in behandeling

Bekijk review
9

Anoniem

29-04-2021

Goed en deskundig geholpen, veel aandacht en empatie

Bekijk review
10

Ria hennis

29-04-2021

Deskundig, eerlijk over de mogelijkheden, vriendelijk En zeer professioneel.

Bekijk review
10

Petra

01-05-2021

Sanne is zeer kundig..ze sport soms ook mee voor de motivatie van mij erg leuk!

Bekijk review
10

I.smits

01-05-2021

Zij is duidelijk in het aangeven wat er aan de hand is en wat er aan gedaan kan worden .<br />Erg vriendelijk en geduldig

Bekijk review
9

Anoniem

02-05-2021

Goed resultaat

Bekijk review
10

Anoniem

03-05-2021

De deskundigheid de openheid en je voelt je op je gemak

Bekijk review
10

Leo Horst

06-05-2021

Een deskundige gezellige vakbekwame fysiotherapeut.

Bekijk review
9

Anoniem

06-05-2021

Ik was na 4 behandelingen 100% van mijn klachten af.

Bekijk review
9

d.swagerman

07-05-2021

Ik ben zeer tevreden over Petra. Zij legde alles erg goed uit. Ik heb steeds mijn huiswerk gedaan en het resultaat is steeds met mij doorgenomen. Dat verhoogde het inzicht

Bekijk review
9

A. Lukkes-Blöte

07-05-2021

Goede behandeling en informatie en bijzonder vriendelijk

Bekijk review
10

Anoniem

08-05-2021

Komt al terug in de vragen

Bekijk review
8

Anoniem

09-05-2021

KAJ is een hele fijne rustige man! Die weet waar hij het over heeft. Fijne therapeut

Bekijk review
10

Marleen

11-05-2021

Goede behandeling, vriendelijk, luisterend, enthousiast, <br />therapie goed afgestemd op de klachten

Bekijk review
10

Jolanda

11-05-2021

Ik ben een paar x voor behandeling geweest ivm bppd en het is nu weg geen last meer.Het heeft mij goed geholpen.

Bekijk review
9

Anoniem

12-05-2021

Bij vragen van een vriendin

Bekijk review
10

Anoniem

12-05-2021

Nam me heel serieus, gaf precies aan waarom hij wel/niet bepaalde dingen deed en waarom hij bepaalde conclusie trok. Jong, enthousiast, helemaal goed.

Bekijk review
8

Anoniem

12-05-2021

Petra luisterde aandachtig en had erg veel geduld. Ze heeft me geprobeerd te helpennmet oefeningen. Soms werken deze oefeningen wel en soms niet. Ik moet veel rusten.

Bekijk review
9

Rob

12-05-2021

Haar expertise

Bekijk review
10

Anoniem

13-05-2021

Deskundigheid

Bekijk review
9

K.

13-05-2021

Deskundig<br />Professioneel<br />Vriendelijk<br />Oplossingsgericht<br />Andere specialisten (podotherapeut) erbij betrekken

Bekijk review
10

Anoniem

14-05-2021

De oefeningen die ik heb gekregen helpen mij heel erg.

Bekijk review
10

Francois Heijm

18-05-2021

Luistert goed, geeft begrijpelijke uitleg

Bekijk review
9

Anoniem

18-05-2021

De oefeningen die ik heb gekregen helpen mij heel erg.

Bekijk review
10

Anoniem

19-05-2021

Zeer deskundige fysio, die mij zelf laat ervaren waar mijn grenzen liggen.

Bekijk review
10

Wilfred Handgraaf

19-05-2021

Veel service

Bekijk review
10

Gea van Henten

20-05-2021

Ze ie zeer deskundig, behandeld zeer goed. Je kunt haar altijd bereiken alsjeblieft bv erg veel klachten heb. Je wordt snel geholpen en iedereen is erg behulpzaam en vriendelijk.

Bekijk review
9

Anoniem

20-05-2021

Deskundig en aardig

Bekijk review
8

Anoniem

21-05-2021

Ik zou haar aanbevelen voor rgklachten

Bekijk review
9

Dick van Bogerijen

25-05-2021

De deskundigheid en de benadering van mij door de therapeute.

Bekijk review
8

Irena

26-05-2021

The physiotherapist was polite and gave helpful advices

Bekijk review
9

Anoniem

26-05-2021

Gehoord worden.

Bekijk review
9

Emma

27-05-2021

De behandeling nam hij heel serieus en heeft mij goede tips gegeven. Daarnaast merkte ik direct na de behandeling dat mijn kaak beter functioneerde. Erg tevreden dus!

Bekijk review
9

Anoniem

28-05-2021

Vriendelijke ontvangst; eerlijkheid over effectiviteit behandeling

Bekijk review
10

José Hagedorn

28-05-2021

Empatisch, luisterend oor, denkt mee

Bekijk review
9

Lisa

29-05-2021

Duidelijke diagnose en uitleg, inhoudelijk goede behandeling en adviezen

Bekijk review
9

Anoniem

31-05-2021

Behandeling, bejegening, sociale betrokkenheid, vriendelijkheid

Bekijk review
9

Anoniem

31-05-2021

Kundig en goed overleg. En uitleg.

Bekijk review
10

Mw B.Beerepoot

01-06-2021

Accuraat, deskundig en zeer professioneel. Verder is het een mooie schone praktijk die uitstraalt dat je daar op je plek bent.

Bekijk review
10

Dirk-Jan

01-06-2021

Deskundig en goed benaderbaar

Bekijk review
8

Anoniem

02-06-2021

Bij klachten

Bekijk review
10

Anoniem

02-06-2021

Luisteren naar je klachten. Vriendelijke. Uitleg wat er gaat gebeuren.

Bekijk review
9

Anoniem

04-06-2021

Deskundig<br />prettig in de omgang<br />nam mij serieus als patiënt<br />nam tijd voor mijn medisch verhaal

Bekijk review
9

Anoniem

05-06-2021

Goede behandeling

Bekijk review
10

Anoniem

06-06-2021

Toegankelijke persoon, zeer deskundig en betrokken.

Bekijk review
9

Anoniem

06-06-2021

Het was een prettige ervaring.

Bekijk review
9

Anoniem

09-06-2021

Als er mensen met dezelfde covid klachten zijn

Bekijk review
9

Michael Koelstra

10-06-2021

Deskundig, servicegericht en vriendelijk

Bekijk review
10

Anoniem

11-06-2021

Neem de cliënt serieus, is professioneel en opgewekt zonder te bagatelliseren. Is belangstellend en op tijd.

Bekijk review
9

Anoniem

12-06-2021

Prettige lokatie, en prima behandeling , en geen wachtlijst.

Bekijk review
8

Anoniem

13-06-2021

Bij mensen met soortgelijke klachten

Bekijk review
10

Anoniem

15-06-2021

Bij mensen met soortgelijke klachten

Bekijk review
10

Maarten

17-06-2021

Goed behandeld!

Bekijk review
9

Anoniem

17-06-2021

Goede therapeut, met aandacht voor problemen.

Bekijk review
10

Anoniem

17-06-2021

Bij mensen met soortgelijke klachten

Bekijk review
9

Anoniem

19-06-2021

Versterking van de spieren rondom het orgaan waar de klacht zich bevindt.

Bekijk review
9

Elly

22-06-2021

Nee

Bekijk review
10

Anoniem

22-06-2021

De fysio was gewoon goed, gezellig en zorgde ervoor dat ik mijn schouder weer snel kon gebruiken

Bekijk review
10

Anoniem

24-06-2021

Expertise op gebied van duizeligheid en relaxte benadering

Bekijk review
10

Anoniem

24-06-2021

Goede kennis van zaken, vriendelijke man en ik ben van mijn klachten af. Wat wil je nog meer!

Bekijk review
9

Anoniem

25-06-2021

Zeer prettige begeleiding!

Bekijk review
9

Anoniem

30-06-2021

Bij mensen met de klachten waarin deze therapeut gespecialiseerd is.

Bekijk review
8

Anoniem

30-06-2021

Zeer prettige begeleiding!

Bekijk review
10

Edward

01-07-2021

Deskundige fysiotherapeuten !

Bekijk review
9

Anoniem

01-07-2021

Er was geen wacht tijd en geen overig papierwerk. Ik belde en werd meteen geholpen wat ik als heel fijn ervaarde

Bekijk review
10

Anoniem

03-07-2021

Praktijk was goed bereikbaar. Afspraak op zeer korte termijn. Na 2 behandelingen van de klachten af!

Bekijk review
9

Anoniem

04-07-2021

Bij bekkenklachten

Bekijk review
10

Anoniem

05-07-2021

Vriendelijk, weet wat ze doet. Voelde me niet ongemakkelijk of vervelend om aan te geven waar ik last van had. Goed geholpen, zonder klachten nu

Bekijk review
10

Anoniem

06-07-2021

Snelle en effectieve hulp gekregen bij rug- en schouderklachten, met diverse opties van behandeling. En praktijk is op loopafstand van mijn huis.

Bekijk review
10

Anoniem

06-07-2021

Kundig, rustig, prettig in de omgang

Bekijk review
10

Anoniem

08-07-2021

Mijn klachten waren erg snel opgelost

Bekijk review
10

Anoniem

08-07-2021

De klachten waar ik voor kwam zijn verdwenen

Bekijk review
10

E. Janssen- van der holst

08-07-2021

Snelle en effectieve hulp gekregen bij rug- en schouderklachten, met diverse opties van behandeling. En praktijk is op loopafstand van mijn huis.

Bekijk review