Reviews van onze patiënten

Onze patiënten zijn erg tevreden over onze zorgverlening. Lees hieronder de reviews en testimonials die zij over ons hebben geschreven op diverse beoordelingssites, zoals Google, Independer, ZorgkaartNederland, Yelp, Facebook en dergelijke.

Goed geholpen! Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Op aanraden van een kennis naar deze praktijk gegaan. Ik kon snel een afspraak maken en ik werd goed geholpen door mijn fysiotherapeut. Echt een aanrader!

Goede effectieve behandelingen

★★★★☆
4 5 1
Mooie en moderne praktijk. fysiotherapeuten hebben echt aandacht voor de klacht. Goede effectieve behandelingen worden gegeven. Goede adviezen worden gegeven. Ik zou het iedereen aanraden om hierheen te komen.

Dikke pluim!

★★★★★
5 5 1
ik heb een geweldige ervaring met fysio Douma die mij zeer snel en adequaat geholpen heeft. een dikke pluim voor deze praktijk

RugPijn

★★★★★
5 5 1
Al maanden last van mijn rug, straalde uit naar mijn heup. Ik was bang dat ik een hernia had. Toch maar een afspraak gemaakt om er naar te laten kijken. Bleek vanuit mijn rug te komen. Na de eerste behandeling voelde ik de uitstraling al niet meer. Wat een opluchting. Nog een paar keer behandeld en het ging weer prima. Was ik maar eerder gegaan.

Top!

★★★★★
5 5 1
Ik sport heel veel, hockey en paardrijden en heb altijd een zeurderig gevoel van mijn midden rug. Ik dacht dat dit de oorzaak was van het intensieve sporten wat ik doe. Ik heb toen besloten om naar de fysio te gaan en kwam bij fysiotherapie Douma terecht. Daar hebben ze mij grondig onderzocht en goed geïnformeerd. Wat blijkt nu de oorzaak te zijn van klachten? Mijn matras! Ik heb deze vervangen en heb nu geen last meer van mijn rug! Dank je wel voor het goede advies en behandeling!!

Pijn aan mijn schouder

★★★★☆
4 5 1
Eigenlijk al jaren bekent met nek en schouderklachten. Via via terecht gekomen bij fysiotherapie Douma. Kon heel snel terecht. Ik werd van top tot teen onderzocht en behandelt. Kreeg hiernaast ook direct advies op een prettige en vertrouwde manier om mijzelf bewust te maken van het ontstaan van mijn klachten. Ik heb mijzelf nog nooit zo goed gevoelt. Had dit jaren eerder moeten doen!

Thuis opgehaald!

★★★★☆
4 5 1
Als extra service kunnen patiënten thuis opgehaald worden en na therapie weer thuis gebracht worden door de groep enthousiaste vrijwilligers die als chauffeur "werken" op de "Douma-mobiel"

Deskundige therapeuten

★★★★★
5 5 1
Helemaal eens met de vorige recensies. Veel deskundige therapeuten en snel van mijn klachten afgeholpen.

Heel erg tevreden

★★★★★
5 5 1
Maandagmiddag was ik van mijn paard gevallen, mijn gehele rug deed ontzettend veel pijn. Gelukkig kon ik die avond meteen terecht bij praktijk Douma. Ik werd van top tot teen onderzocht of ik niks ernstigs had. Ik bleek een blokkade in mijn onderrug te hebben met veel spierspanning. Na de behandeling met dry needling en manipulaties voelde ik meteen de pijn afzakken. Ik was meteen gerustgesteld en kon de volgende dag gewoon naar mijn werk. Marielle K

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Na meerdere verschillende fysiotherapeuten gehad te hebben kwam ik via via bij fysiotherapie Douma terecht. Hier krijg je echt het complete pakket, niets is te veel! Omdat ik meerdere klachten heb kon ik voorheen maar voor 1 klacht tegelijk behandelt worden, maar bij Fysiotherapie Douma kijken ze naar het gehele lichaam. Superfijn om samen aan mijn herstel te werken!

Echte kerstballen!

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over: de behandeling, de sfeervolle ontvangst (met echte kerstballen!) en de sociale betrokkenheid.

Ik kan weer speerwerpen!

★★★★★
5 5 1
Elleboogklachten waren snel verholpen door snel en deskundig inzicht. Nu kan ik weer speerwerpen!

Zelfs antwoord in het weekend

★★★★★
5 5 1
Ik heb al een lange tijd heupklachten. De huisarts wimpelde het iedere keer weg als overbelasting door mijn werk in de zorg. Bij ft Douma attendeerden ze de huisarts erop dat er x-foto's gemaakt moesten worden ivm grote mobiliteitsbeperking, die niet bij mijn leeftijd (20 jr) paste. Daaruit bleek dat ik heupdysplasie heb. Ik ben blij dat er nu eindelijk door de professionaliteit van de fysio bij Douma een diagnose is gesteld. Het toekomstperspectief vind ik spannend, maar ik blijf de oefeningen doen en volg het advies op van mijn fysio. Als ik vragen heb, kan ik mijn fysio altijd bereiken via de mail. Ik krijg zelfs antwoord terug in het weekend:-)

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Toegankelijk en deskundig. Zeer tevreden.

Snel en goed

★★★★★
5 5 1
Snel en goed geholpen!

Duizeligheid

★★★★★
5 5 1
Ben in deze praktijk snel van mijn duizeligheid afgeholpen.

Niet meer duizelig

★★★★★
5 5 1
Tot mijn schaamte moet ik zeggen dat ik al bij 3 fysiotherapeuten was geweest in het Gooi. Niemand kon mij van mijn duizeligheid af helpen. Als ik ergens was dan werd het alleen maar erger. Op het laatst durfde ik niet meer naar een andere fysiotherapeut. Totdat ik bij een KNO arts kwam die me doorstuurde naar Fysiotherapie Douma want daar had ze goede ervaringen mee. Uiteindelijk ben ik erg blij dat ik daar geweest ben voor therapie. Na 5 behandelingen was ik helemaal van mijn duizeligheid af na 1 1/2 jaar lang last gehad te hebben!.

Communicatie

★★★★★
5 5 1
Eindelijk een praktijk waar ze naar mij luisteren. Ik ben al bij meerdere praktijken geweest maar daar hadden ze altijd binnen de kortste keren hun diagnose gesteld en werd ik in het psychische afvalmandje gestopt. Gelukkig is dat bij Fysiotherapie Douma anders. Ik ben betrokken bij het gehele proces en ze vragen en communiceren dat met mij. Het voelt als een verademing.

Snel geholpen

★★★★★
5 5 1
Goed en snel geholpen. Mooie praktijk met veel specialisaties

Fijn, die persoonlijke aandacht!

★★★★★
5 5 1
Zeer prettige praktijk. Vooral de persoonlijke aandacht die je wel eens mist bij andere praktijken, vind ik erg fijn!

Niks anders dan lof!

★★★★★
5 5 1
Ik heb een half jaar stage gelopen bij fysiotherapie Douma. Ik heb niks anders dan lof voor de mensen die hier werken en het bedrijf in het algemeen. Ik heb een hele leuke en leerzame tijd gehad. En de werknemers zijn allemaal even behulpzaam en open. Mocht u fysiotherapie nodig hebben en woont u in de buurt van Hilversum dan raad ik u zeker aan om de behandelingen bij fysiotherapie Douma te laten doen. Naast de expertise die zij hier hebben zijn zij ook erg leuk in de omgang, wat een prettig gevoel geeft.

Totale heup

★★★★★
5 5 1
Ik heb een nieuwe heup gekregen bij de AVE kliniek. Daarna heb ik een prima revalidatie gehad in Zuiderheide bij Fysiotherapie Douma. Echt een aanrader!

Kundig, duidelijke uitleg, rustig

★★★★☆
4 5 1
Zeer goed. Voel me vertrouwt meteen al na 1st keer. Complimenten naar Marissa. Zeer sociaal, kundig, duidelijke uitleg, rustig en zeker begaan met patiënt. En een luisterend oor.

Hoofdpijnklachten

★★★★★
5 5 1
Mevrouw van Eik heeft mij goede oefeningen gegeven voor mijn hoofd en nekpijn.

Zelfs op zaterdagochtend

★★★★★
5 5 1
Op vrijdagavond kwam ik bij volleybal ongelukkig terecht op mijn rechter voet. Hij was erg pijnlijk maar ik kon er nog wel op lopen. 's Nachts kon ik haast niet slapen van de pijn ook omdat ik dacht dat deze misschien gebroken was. Gelukkig kon ik zaterdagochtend bij dhr Douma terecht die mijn enkel heeft ingetaped en daarna ging het een stuk beter.

Aanrader

★★★★☆
4 5 1
Dhr Mulder van Fysiotherapie Douma heeft mij snel en vakkundig van mijn klachten afgeholpen. Ik raad deze praktijk zeker aan.

Snel van klachten af!

★★★★★
5 5 1
Snel van mijn klachten af geholpen! Mooie praktijk in het midden van het centrum van Hilversum.

Snel en vakkundig!

★★★★★
5 5 1
Snel en vakkundig behandeld. Jong team. Veel vestigingen dus altijd een locatie in de buurt Zeker een aanrader

Goede adviezen en praktische oefeningen

★★★★★
5 5 1
Toen ik er kwam om een bedrijfspanorama te maken zagen de fysiotherapeuten dat ik scheef liep. Ze konden me goede adviezen en een paar praktische oefeningen geven, waardoor ik nu tijdens het fotograferen beduidend minder last heb van m'n rug!

Fijne medewerkers

★★★★☆
4 5 1
Erg fijne medewerkers, luisterden echt naar mijn klacht!

Gelijk van mijn hoofdpijn af

★★★★★
5 5 1
Wat een verlichting gaf het. Al na de eerste keer fysiotherapie had ik minder klachten van mijn hoofdpijn. Er zat een blokkade in mijn rug en die had invloed op mijn klachten. Ik was er niet opgekomen maar fysiotherapeut wel. Grote klasse en echt een aanrader!

Tereden

★★★★☆
4 5 1
omdat ik niet zo tevreden was bij mijn vorige therapeute ben ik op zoek gegaan naar een andere fysiotherapeute. ik kan niet anders zeggen dat ik nu buitengewoon tevreden ben met mijn nieuwe therapeute bij fysiotherapie douma. ik blijf daar nu komen.

Deskundige mensen

★★★★★
5 5 1
Mooi verzorgd, en deskundige mensen aanwezig. Altijd weer fijn om even geweest te zijn.

Tot laat in de avond beschikbaar

★★★★★
5 5 1
Mooie praktijk die goede behandelingen geeft. Ze zijn zelfs in de avond tot laat beschikbaar, ideaal!

Helemaal niet meer duizelig

★★★★★
5 5 1
Na een lange zoektocht eindelijk bij Fysiotherapie Douma beland. Hier helemaal van mijn duizelingen afgeholpen

Snel van klachten af

★★★★★
5 5 1
Erg goede praktijk. Snel een afspraak en snel van mijn klachten af.

Snel en goed behandeld

★★★★☆
4 5 1
Ik had heel veel last van duizeligheid en werd doorverwezen naar Fysio Douma. Ik kon hier dezelfde dag terecht en werd uitgebreid geholpen. Na 5x was ik helemaal van mijn klachten af! Top

Snel een afspraak

★★★★☆
4 5 1
Wat ik zo fijn vindt aan fysiotherapie Douma is dat je heel aardig te woord wordt gestaan aan de telefoon en dat ze meteen een afspraak voor je kunnen maken

Goede therapie

★★★★★
5 5 1
Erg goede therapie hier gekregen

Goede therapie aan huis

★★★★☆
4 5 1
Mijn moeder heeft thuis goede therapie van Gerjanne. Wij zijn heel erg tevreden over haar.

Snel afspraak, snel diagnose, goede behandeling!

★★★★★
5 5 1
Snel afspraak gekregen, snelle diagnose, goede behandeling met onmiddellijk resultaat. Goed advies voor voorkomen herhaling van klachten.

Rugpijn snel verholpen

★★★★★
5 5 1
Ben door mevrouw van Dijk heel snel van mijn klachten af geholpen. Top!

Erg tevreden!

★★★★★
5 5 1
Er is mij gevraagd een recensie te schrijven en deze wil ik zeker schrijven. Ik ben erg tevreden over Douma en collega's. Ze behandelen mij altijd goed en snel

Firma Douma

★★★★★
5 5 1
Mooie behandeling bij de firma Douma. Alles is fijn en snel geregeld. Aardige mensen trouwens ook. Mijn therapeut ging met pensioen dus ben ik op zoek gegaan naar een ander. de volgende keer kom ik weer bij de firma Douma.

Meedenken voor herstel

★★★★★
5 5 1
Snel en vakkundig behandeld.Waar nodig even de tijd nemen om uitleg te geven en meedenken voor het herstel.

Tevreden

★★★★★
5 5 1
Al lange tijd heb ik last van chronische vermoeidheid. Heel vaak werd ik niet serieus genomen omdat ze niets konden vinden. Zodoende werd ik meestal van het kastje naar de muur gestuurd. Totdat een vriendin me vertelde om naar fysiotherapie Douma te gaan. Daar hebben ze me zeer veel tips gegeven waar ik veel aan had. Verder hebben ze gezorgd dat de ergotherapie bij me thuis langs kwam en die hebben een aantal aanpassingen gedaan waardoor het leven voor mij een stuk minder vermoeiend is geworden. Echt een aanrader, zeker bij aandoeningen waarbij samenwerking op de voorgrond moet staan.

Schouderpijn

★★★★★
5 5 1
Met mijn schouderpijn waar ik al 5 maanden mee loop bij Fysiotherapie Douma geweest en ze hebben mij er helemaal af geholpen.

Aanrader!

★★★★☆
4 5 1
Fijne en moderne locatie om behandeld te worden. Deskundige therapeuten en ik kon snel geholpen worden. Echt een aanrader.

Zij blinken uit!

★★★★★
5 5 1
Ik ben reeds enkele jaren naar volle tevredenheid patiënt bij deze fysiotherapiepraktijk. Zij blinken in mijn optiek uit in expertise, kwaliteit van personeel, "patiëntvriendelijkheid" en accommodatie.

Moeder

★★★★★
5 5 1
Mijn moeder is geen makkelijke dame. Toen zij na een ziekenhuisopname moest worden opgenomen in een instelling vreesde ik het ergste. maar de fysiotherapeuten (leuke jonge knullen) konden heel goed met mijn moeder omgaan en het lijkt net of ze weer een beetje zin in het leven heeft

Eindelijk pijnvrij!

★★★★★
5 5 1
Ik heb een forse tijd met rugproblemen gezeten welke niet weg gingen. Uiteindelijk is het Fysiotherapie Douma gelukt om mij weer pijnvrij en "aan de gang" te krijgen. Alleen was me dat nooit gelukt. Prima service, afspraken worden nagekomen en ik kreeg goed inhoudelijk te horen wat ze gingen doen! Prima praktijk!

Ook afspraak na werktijd!

★★★★★
5 5 1
Een groot pluspunt is dat je voor werktijd of na werktijd een behandelafspraak kunt maken. De praktijkruimte is ruim en netjes.

Het heeft gewerkt

★★★★★
5 5 1
Ik ben nu 2x behandeld door nadia en dat heeft beide keren gewerkt, heb duidelijke oefeningen meegekregen voor thuis en zou iedereen Nadia willen aanbevelen.

Fysio Fitness bevalt prima!

★★★★★
5 5 1
Ik ben hier al een tijdje bezig met Fysio Fitness en ik moet zegen dat het mij prima bevalt. Lekker dichtbij en aardige mensen.

Met één behandeling van pijn af!

★★★★★
5 5 1
Ik ben bij Frank Mulder terechtgekomen met rugklachten. Na een paar minuten was het niet mijn rug, maar me SI gewricht, dat vastzat. Met één behandeling was ik er weer van af. Vooral de uitleg wat er precies aan de hand was vond ik erg prettig.

Professioneel en vriendelijk

★★★★★
5 5 1
Professioneel en vriendelijk! Echt een plek waar ik me welkom voel en goede hulp krijg.

Erg tevreden

★★★★★
5 5 1
Ik heb COPD en erg benauwd. Ik was ergens waar ik in een vroep werd gezet, maar dat is niet zo mijn ding. Gelukkig was het mogelijk om bij Fysiotherapie Douma individueel te worden begeleid. Helaas genees ik niet van mijn COPD, maar kan er nu beter mee omgaan. Als ik benauwd ben of hoestaanvallen heb, pas ik mijn aangeleerde ademhalingsoefeningen en hoesttechnieken toe. Verder durf ik weer actief te zijn en loop weer stukken en zit op de fiets. Als ik vagen heb, mag ik mijn therapeut altijd bellen of mailen. Ben erg tevreden!

Tevreden

★★★★★
5 5 1
Ik ben erg tevreden met de behandeling die ik heb gekregen voor mijn knie. De volgende keer kom ik weer bij fysio Douma

Duizeligheid helemaal weg

★★★★★
5 5 1
Op advies van mijn huisarts naar de heer Mulder geweest voor een behandeling. Na 4 behandelingen was ik helemaal van mijn duizeligheid af waar ik maanden mee rondliep. Een absolute aanrader!

Zaterdag

★★★★★
5 5 1
Ik zou over 5 dagen op vakantie gaan maar ik had vreselijke pijn in mijn rug. Ik belde zaterdag op en Fysiotherapie Douma heeft me iedere dag behandeld en ik kon pijnvrij op vakantie gaan.

Van mijn klachten af!

★★★★★
5 5 1
Ik werd snel en goed geholpen en ben van mijn klachten af! Mooie locatie en fijne medewerkers.