Bel: 035-6216812

  • Altijd in de buurt
  • Flexibele openingstijden
  • Snel geholpen
  • Persoonlijke aandacht

Fysiotherapie na Corona

Reviews van onze patiënten

Onze patiënten zijn erg tevreden over onze zorgverlening. Lees de reviews en testimonials die zij over ons hebben geschreven op diverse beoordelingssites, zoals Google, Independer, ZorgkaartNederland, Yelp, Facebook en dergelijke.

carla
carla
24/08/2020
Zeer kundige behandelingen die ook echt effect hebben
Barbara Van Der Valk
Barbara Van Der Valk
30/04/2020
Karin Ysbrandy
Karin Ysbrandy
04/02/2020
Ferry Lindeboom
Ferry Lindeboom
29/01/2020
Edward Rolff
Edward Rolff
14/01/2020
Erg goed en snel van mijn klachten af geholpen.
EA_GAMING
EA_GAMING
14/11/2019
Ido Fresco
Ido Fresco
13/11/2019
Vriendelijk en vooral kundig en goede hulp bij lastige pijnklachten
Robbert Besselaar
Robbert Besselaar
24/01/2019
Danny Moons
Danny Moons
28/11/2018
Fijn geholpen en goede oefeningen gekregen om verdere polsklachten te voorkomen. Bedankt!
Rim 01
Rim 01
24/10/2018
Goede fysio pijn is véél minder en kan mijn arm weer een stuk beter gebruiken, was óók een fijn contact met de fysiotherapeut, voor mij belangrijk.

Schrijf een review op:

|

Snel en goed

Ik kon meteen terecht en ben echt goed geholpen

Naouare Al idrissi

|

Veel minder pijn

Goede fysio pijn is véél minder en kan mijn arm weer een stuk beter gebruiken, was óók een fijn contact met de fysiotherapeut, voor mij belangrijk.

Tevreden patiënt

|

Ik kom hier al jaren

Goede praktijk, je wordt snel en deskundig geholpen . Ik kom vele jaren😀

Gea van Henten

|

Snel & Correct

Snelle en correcte diagnose wat bij mij hevige rugpijn veroorzaakte na een ongeval. 2 sessies om de fase van hestel in te zetten. Zeer adequate behandeling en down-to-earth benadering van het probleem. Piet, bedankt. Perfect!

Auke Boersma

|

Fijn geholpen

Fijn geholpen en goede oefeningen gekregen om verdere polsklachten te voorkomen. Bedankt!

Danny Moons

|

Zeer deskundig

Zeer deskundig, vriendelijk, prima therapie persoonsgericht, altijd op tijd, rekening houden met maken van afspraken. Eerlijk en duidelijk i.v.m de behandeling. Terug koppelen naar specialist indien nodig. Kortom: toppers

Willy Van Derlinden