Reviews van onze patiënten

Onze patiënten zijn erg tevreden over onze zorgverlening. Lees hieronder de reviews en testimonials die zij over ons hebben geschreven op diverse beoordelingssites, zoals Google, Independer, ZorgkaartNederland, Yelp, Facebook en dergelijke.

Fijn, die persoonlijke aandacht!

★★★★★
5 5 1
Zeer prettige praktijk. Vooral de persoonlijke aandacht die je wel eens mist bij andere praktijken, vind ik erg fijn!

Duizeligheid

★★★★★
5 5 1
Ben in deze praktijk snel van mijn duizeligheid afgeholpen.

Dikke pluim!

★★★★★
5 5 1
ik heb een geweldige ervaring met fysio Douma die mij zeer snel en adequaat geholpen heeft. een dikke pluim voor deze praktijk

Deskundige mensen

★★★★★
5 5 1
Mooi verzorgd, en deskundige mensen aanwezig. Altijd weer fijn om even geweest te zijn.

Moeder

★★★★★
5 5 1
Mijn moeder is geen makkelijke dame. Toen zij na een ziekenhuisopname moest worden opgenomen in een instelling vreesde ik het ergste. maar de fysiotherapeuten (leuke jonge knullen) konden heel goed met mijn moeder omgaan en het lijkt net of ze weer een beetje zin in het leven heeft

Zij blinken uit!

★★★★★
5 5 1
Ik ben reeds enkele jaren naar volle tevredenheid patiënt bij deze fysiotherapiepraktijk. Zij blinken in mijn optiek uit in expertise, kwaliteit van personeel, "patiëntvriendelijkheid" en accommodatie.

Schrijf een review op:

Echte kerstballen!

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden over: de behandeling, de sfeervolle ontvangst (met echte kerstballen!) en de sociale betrokkenheid.

Tevreden

★★★★★
5 5 1
Al lange tijd heb ik last van chronische vermoeidheid. Heel vaak werd ik niet serieus genomen omdat ze niets konden vinden. Zodoende werd ik meestal van het kastje naar de muur gestuurd. Totdat een vriendin me vertelde om naar fysiotherapie Douma te gaan. Daar hebben ze me zeer veel tips gegeven waar ik veel aan had. Verder hebben ze gezorgd dat de ergotherapie bij me thuis langs kwam en die hebben een aantal aanpassingen gedaan waardoor het leven voor mij een stuk minder vermoeiend is geworden. Echt een aanrader, zeker bij aandoeningen waarbij samenwerking op de voorgrond moet staan.

Aanrader!

★★★★☆
4 5 1
Fijne en moderne locatie om behandeld te worden. Deskundige therapeuten en ik kon snel geholpen worden. Echt een aanrader.

Met één behandeling van pijn af!

★★★★★
5 5 1
Ik ben bij Frank Mulder terechtgekomen met rugklachten. Na een paar minuten was het niet mijn rug, maar me SI gewricht, dat vastzat. Met één behandeling was ik er weer van af. Vooral de uitleg wat er precies aan de hand was vond ik erg prettig.

Snel van klachten af

★★★★★
5 5 1
Erg goede praktijk. Snel een afspraak en snel van mijn klachten af.

Goed geholpen! Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Op aanraden van een kennis naar deze praktijk gegaan. Ik kon snel een afspraak maken en ik werd goed geholpen door mijn fysiotherapeut. Echt een aanrader!

Kundig, duidelijke uitleg, rustig

★★★★☆
4 5 1
Zeer goed. Voel me vertrouwt meteen al na 1st keer. Complimenten naar Marissa. Zeer sociaal, kundig, duidelijke uitleg, rustig en zeker begaan met patiënt. En een luisterend oor.

Top!

★★★★★
5 5 1
Ik sport heel veel, hockey en paardrijden en heb altijd een zeurderig gevoel van mijn midden rug. Ik dacht dat dit de oorzaak was van het intensieve sporten wat ik doe. Ik heb toen besloten om naar de fysio te gaan en kwam bij fysiotherapie Douma terecht. Daar hebben ze mij grondig onderzocht en goed geïnformeerd. Wat blijkt nu de oorzaak te zijn van klachten? Mijn matras! Ik heb deze vervangen en heb nu geen last meer van mijn rug! Dank je wel voor het goede advies en behandeling!!

Gelijk van mijn hoofdpijn af

★★★★★
5 5 1
Wat een verlichting gaf het. Al na de eerste keer fysiotherapie had ik minder klachten van mijn hoofdpijn. Er zat een blokkade in mijn rug en die had invloed op mijn klachten. Ik was er niet opgekomen maar fysiotherapeut wel. Grote klasse en echt een aanrader!

Professioneel en vriendelijk

★★★★★
5 5 1
Professioneel en vriendelijk! Echt een plek waar ik me welkom voel en goede hulp krijg.

Deskundige therapeuten

★★★★★
5 5 1
Helemaal eens met de vorige recensies. Veel deskundige therapeuten en snel van mijn klachten afgeholpen.

Snel en goed

★★★★★
5 5 1
Snel en goed geholpen!