Welkom bij Hilvertshoek

Voor al uw fysiotherapie in Hilversum bent u bij Fysiotherapie Douma aan het juiste adres. Wij hebben maar liefst 3 locaties in Hilversum, waardoor u er altijd één in uw naaste omgeving kunt vinden. Zo zijn wij ook gevestigd aan de Diependaalselaan 197 te Hilversum. Onze openingsdagen zijn van maandag t/m zaterdag. Neem contact op met onze praktijk en u wordt binnen 24 uur geholpen.

Bij Fysiotherapie Douma hebben wij op al onze locaties meerdere behandelkamers en oefenzalen. Bij ons bent u verzekerd van persoonlijke aandacht, doelmatigheid van zorg, klantvriendelijkheid en gegarandeerd een hoge kwaliteit van behandelen.

U kunt al sinds 2006 zonder verwijzing van uw huisarts of specialist bij een van onze fysiotherapeuten terecht. Zo kunt u zelf uw therapeut uitkiezen en sneller beginnen met de behandeling.

Behandeling bij Fysiotherapie Douma?

De locatie Hilvertshoek in Hilversum is ruim opgezet en kent verschillende behandelruimtes. De behandelruimtes hebben allen een eigen behandeltafel waar de fysiotherapeut zijn werk kan doen. Naast de verschillende behandelruimtes is er ook een gymzaal te vinden. In deze gymzaal bevinden zich verschillende apparaten waar u oefeningen op kunt uitvoeren. Denk hierbij aan een hardloopband, een hometrainer en een crosstrainer. Deze apparaten zijn van uitstekende kwaliteit. Om de oefeningen goed uit te voeren kunt u in de spiegel kijken. Samen met de fysiotherapeut zullen de oefeningen kritisch bekeken worden om zo de uitvoering tot in de perfectie te begeleiden.

Fysiotherapie Douma heeft in totaal elf fysiotherapeuten die allemaal geregistreerd zijn in het BIG-register. Daarnaast zijn zij ook ingeschreven in het CKR van het KNGF. Fysiotherapie Douma is een PlusPraktijk, dat wil zeggen dat we samenwerken met bijvoorbeeld diëtisten of artsen in ziekenhuizen. We zijn daarnaast niet alleen gespecialiseerd in fysiotherapie, maar ook in zwangerfit, oedeemtherapie, dry needling en acupunctuur. Bij Fysiotherapie Douma worden de trainingen specifiek gericht op uw persoonlijke situatie of klachten.

Vergoedingen en zorgverzekeraars

Fysiotherapie Douma Hilvertshoek heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Wanneer u een behandeling bij ons afneemt zal de factuur direct naar de zorgverzekeraar verstuurd worden. Dit betekent concreet dat u geen factuur van ons ontvangt maar van uw zorgverzekeraar. Het is afhankelijk van uw zorgverzekering of de behandelingen vergoed worden.

Standaard worden de behandelingen niet verzekerd door de basisverzekering maar heeft u daar een aanvullende zorgverzekering voor nodig. Wanneer u geen aanvullende zorgverzekering heeft, worden de behandelingen van het eigen risico afgetrokken. Het minimale eigen risico is in 2016 vastgesteld op €385,-.

Adresgegevens / Openingstijden

Diependaalselaan 197
1214 KB Hilversum, NH
Telefoon: 035-2400124
Fax: 035-2400125
E-mail: hilvertshoek@fysiodouma.nl

Dag Openingstijden
Maandag 07:00 - 21:00
Dinsdag 07:00 - 21:00
Woensdag 07:00 - 17:00
Donderdag 07:00 - 21:00
Vrijdag 07:00 - 17:00
Zaterdag 08:00 - 13:00
Zondag Gesloten

Loop gerust bij ons binnen!

Waar vindt u ons?

Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats voor het pand op de hoek Diependaalselaan / Hilvertsweg. Is deze parkeerplaats vol dan kan er gratis geparkeerd worden in de wijk.

Kwaliteit van onze fysiotherapeuten

De fysiotherapeuten op onze locatie Hilvertshoek zijn uiteraard BIG-geregistreerd en inschreven in het CKR van het KNGF. Fysiotherapie Douma is een PlusPraktijk, dat wil zeggen dat onze fysiotherapeuten ook met andere specialisten zoals diëtisten en tandartsen samenwerken. Bij ons geniet u gegarandeerd van de beste zorg!

Veel te beleven in Hilversum!

Hilversum wordt in het Gooi ook wel de “mediastad” genoemd. Deze gemeente staat bekend om de vele landelijke omroep- en televisiebedrijven, verschillende botanische tuinen en haar unieke architectuur.

In Hilversum kunt u bovendien heel veel ontdekken en beleven. Breng een bezoekje aan het prachtige Pinetum Blijdenstein waar u de mooiste pijn- en naaldbomen, rododendrons nog veel meer kunt bezichtigen. Uiteraard is architectuur één van de uithangborden van de gemeente. U vindt er bijzondere ontwerpen van de 20ste-eeuwse gemeentearchitect Willem Dudok. In Hilversum hebben verschillende wijken zoals Plan Oost, Hilversum-Zuid en het Noordwestelijk Villagebied een beschermd stadsgezicht. Voor een dagje uit kunt u het bioscoopcomplex of filmtheater bezoeken. In het Gooilandtheater worden verschillende muziek- en podiumkunsten vertoond. Kinderen zullen zich prima vermaken in het poppentheater Hilvert’s Hofje.

Aan de Diependaalselaan zijn overigens ook andere bedrijven te vinden, zoals: Johan de Wit Verhuizingen & Transport, watMooi en Rimsky’s Horns.