Fysiotherapie Douma – Hilvertshoek, Hilversum

Voor al uw fysiotherapie in Hilversum bent u bij Fysiotherapie Douma aan het juiste adres. Wij hebben maar liefst 4 locaties in Hilversum, waardoor u er altijd één in uw naaste omgeving kunt vinden. Zo zijn wij ook gevestigd aan de Diependaalselaan 197 te Hilvertshoek. Onze openingsdagen zijn van maandag t/m zaterdag. Neem contact op met onze praktijk en u wordt binnen 24 uur geholpen.

Bij Fysiotherapie Douma hebben wij op al onze locaties meerdere behandelkamers en oefenzalen. Bij ons bent u verzekerd van persoonlijke aandacht, doelmatigheid van zorg, klantvriendelijkheid en gegarandeerd een hoge kwaliteit van behandelen.

U kunt al sinds 2006 zonder verwijzing van uw huisarts of specialist bij een van onze fysiotherapeuten terecht. Zo kunt u zelf uw therapeut uitkiezen en sneller beginnen met de behandeling. Voor onze patiënten die moeilijk lopen maar regelmatig een behandeling nodig hebben, hebben wij een speciale haal- en brengservice.

 

Fysiotherapie Hilversum - Hilvertshoek

Hilvertshoek

Fysiotherapie Hilversum - Behandelruimte

Behandelruimte

Fysiotherapie Hilversum - Gymzaal

Gymzaal

De locatie Hilvertshoek in Hilversum is ruim opgezet en kent verschillende behandelruimtes. De behandelruimtes hebben allen een eigen behandeltafel waar de fysiotherapeut zijn werk kan doen. Naast de verschillende behandelruimtes is er ook een gymzaal te vinden. In deze gymzaal bevinden zich verschillende apparaten waar u oefeningen op kunt uitvoeren. Denk hierbij aan een hardloopband, een hometrainer en een crosstrainer. Deze apparaten zijn van uitstekende kwaliteit. Om de oefeningen goed uit te voeren kunt u in de spiegel kijken. Samen met de fysiotherapeut zullen de oefeningen kritisch bekeken worden om zo de uitvoering tot in de perfectie te begeleiden.

Fysiotherapie Douma heeft in totaal elf fysiotherapeuten die allemaal geregistreerd zijn in het BIG-register. Daarnaast zijn zij ook ingeschreven in het CKR van het KNGF. Fysiotherapie Douma is een PlusPraktijk, dat wil zeggen dat we samenwerken met bijvoorbeeld diëtisten of artsen in ziekenhuizen. We zijn daarnaast niet alleen gespecialiseerd in fysiotherapie, maar ook in zwangerfit, oedeemtherapie, dry needling en acupunctuur. Bij Fysiotherapie Douma worden de trainingen specifiek gericht op uw persoonlijke situatie of klachten.

Vergoedingen en zorgverzekeraars

Fysiotherapie Douma Hilvertshoek heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Wanneer u een behandeling bij ons afneemt zal de factuur direct naar de zorgverzekeraar verstuurd worden. Dit betekent concreet dat u geen factuur van ons ontvangt maar van uw zorgverzekeraar. Het is afhankelijk van uw zorgverzekering of de behandelingen vergoed worden.

Standaard worden de behandelingen niet verzekerd door de basisverzekering maar heeft u daar een aanvullende zorgverzekering voor nodig. Wanneer u geen aanvullende zorgverzekering heeft, worden de behandelingen van het eigen risico afgetrokken. Het minimale eigen risico is in 2016 vastgesteld op €385,-.

Veel te beleven in Hilversum!

Hilversum wordt in het Gooi ook wel de “mediastad” genoemd. Deze gemeente staat bekend om de vele landelijke omroep- en televisiebedrijven, verschillende botanische tuinen en haar unieke architectuur.

In Hilversum kunt u bovendien heel veel ontdekken en beleven. Breng een bezoekje aan het prachtige Pinetum Blijdenstein waar u de mooiste pijn- en naaldbomen, rododendrons nog veel meer kunt bezichtigen. Uiteraard is architectuur één van de uithangborden van de gemeente. U vindt er bijzondere ontwerpen van de 20ste-eeuwse gemeentearchitect Willem Dudok. In Hilversum hebben verschillende wijken zoals Plan Oost, Hilversum-Zuid en het Noordwestelijk Villagebied een beschermd stadsgezicht. Voor een dagje uit kunt u het bioscoopcomplex of filmtheater bezoeken. In het Gooilandtheater worden verschillende muziek- en podiumkunsten vertoond. Kinderen zullen zich prima vermaken in het poppentheater Hilvert’s Hofje.

Aan de Diependaalselaan zijn overigens ook andere bedrijven te vinden, zoals: Johan de Wit Verhuizingen & Transport, watMooi en Rimsky’s Horns.

Adresgegevens / Openingstijden

Diependaalselaan 197

1214 KB HilversumNH
Telefoon: 035-2400124
Fax: 035-2400125
E-mail: [email protected]

Dag Openingstijden
Maandag 07:00 – 21:00
Dinsdag 07:00 – 17:00
Woensdag 07:00 – 17:00
Donderdag 07:00 – 21:00
Vrijdag 07:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00
Zondag Gesloten

Rondleiding: loop gerust bij ons binnen!

Waar vindt u ons?

(download de kaart in KML)

Reviews

Dit zeggen en schrijven onze patiënten over ons. Lees meer reviews

Aanrader!

★★★★☆
4 5 1
Fijne en moderne locatie om behandeld te worden. Deskundige therapeuten en ik kon snel geholpen worden. Echt een aanrader.

Thuis opgehaald!

★★★★☆
4 5 1
Als extra service kunnen patiënten thuis opgehaald worden en na therapie weer thuis gebracht worden door de groep enthousiaste vrijwilligers die als chauffeur "werken" op de "Douma-mobiel"

Van mijn klachten af!

★★★★★
5 5 1
Ik werd snel en goed geholpen en ben van mijn klachten af! Mooie locatie en fijne medewerkers.

Fijne medewerkers

★★★★☆
4 5 1
Erg fijne medewerkers, luisterden echt naar mijn klacht!

Tot laat in de avond beschikbaar

★★★★★
5 5 1
Mooie praktijk die goede behandelingen geeft. Ze zijn zelfs in de avond tot laat beschikbaar, ideaal!

Zij blinken uit!

★★★★★
5 5 1
Ik ben reeds enkele jaren naar volle tevredenheid patiënt bij deze fysiotherapiepraktijk. Zij blinken in mijn optiek uit in expertise, kwaliteit van personeel, "patiëntvriendelijkheid" en accommodatie.

Het heeft gewerkt

★★★★★
5 5 1
Ik ben nu 2x behandeld door nadia en dat heeft beide keren gewerkt, heb duidelijke oefeningen meegekregen voor thuis en zou iedereen Nadia willen aanbevelen.

Snel afspraak, snel diagnose, goede behandeling!

★★★★★
5 5 1
Snel afspraak gekregen, snelle diagnose, goede behandeling met onmiddellijk resultaat. Goed advies voor voorkomen herhaling van klachten.

Ik kan weer speerwerpen!

★★★★★
5 5 1
Elleboogklachten waren snel verholpen door snel en deskundig inzicht. Nu kan ik weer speerwerpen!

Schrijf een review

google-maps-200x200facebook-200x200independer-200x200zorgkaart-200x200