Fysiotherapie Douma locatie de Boomberg

Alle praktijkinformatie van onze locatie de Boomberg

Afspraak maken

Vaartweg 42

Welkom bij de Boomberg

Woont u in Hilversum en bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Fysiotherapie Douma is één van de beste fysiotherapiepraktijken in de gemeente Het Gooi en heeft maar liefst drie locaties verspreid over Hilversum. Eén van onze praktijken is gevestigd aan de Vaartweg 42 in de wijk Boomberg.

Als u een lastige sportblessure heeft opgelopen of andere klachten heeft kunt u er met de auto of met het openbaar vervoer met lijn 1 of bus 121 naartoe. Het busstation is vlakbij, waardoor onze praktijk snel en makkelijk te bereiken is. Voor onze patiënten die moeilijk lopen en toch regelmatig een behandeling nodig hebben, hebben wij een haal- en brengservice.

Behandeling bij Fysiotherapie Douma?

Fysiotherapie Douma aan de Vaartweg is gespecialiseerd in verschillende soorten fysiotherapieën.

Maar, wat ís nou eigenlijk fysiotherapie?

Fysiotherapie is een veel toegepaste therapie binnen de hedendaagse paramedische wereld en richt zich op het bewegingsapparaat van het menselijk lichaam. Kaakfysiotherapie, orthopedische revalidatie, medical taping, flexchair training en dry needling zijn een paar van onze specialisaties. Bij Fysiotherapie Douma kunt u bovendien ook terecht voor ZwangerFit, medische fitness én acupunctuur!

De toekomstige moeders maken bij Fysiotherapie Douma kennis met ZwangerFit of MamaFit. Deze behandeling is ideaal tijdens en na uw zwangerschap. U komt dan alles te weten over uw lichamelijke veranderingen tijdens de zwangerschap en hoe u eventuele klachten kunt voorkomen.

Onze therapeuten bij Fysiotherapie Douma helpen u uw gezondheid op peil te houden en te verbeteren door middel van medische fitness. Onze fysiotherapiepraktijk aan de Vaartweg is van maandag t/m zaterdag geopend en we helpen u graag binnen 24 uur na aanmelding. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Adresgegevens / Openingstijden

Vaartweg 42
1217 SV Hilversum, NH
Telefoon: 035-2400156
E-mail: boomberg@fysiodouma.nl

Dag Openingstijden
Maandag 07:00 – 21:00
Dinsdag 07:00 – 21:00
Woensdag 07:00 – 17:00
Donderdag 07:00 – 21:00
Vrijdag 07:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 13:00
Zondag Gesloten

Rondleiding: loop gerust bij ons binnen!

Waar vindt u ons?

(download de kaart in KML)

Kwaliteit van onze praktijk

Fysiotherapie Douma heeft maar liefst elf fysiotherapeuten in dienst die allemaal BIG-geregistreerd zijn. Doordat wij aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg voldoen en volgens de KNGF-richtlijnen werken zijn al onze fysiotherapeuten in het CKR inschreven. Als PlusPraktijk werken wij uiteraard samen met andere specialisten, zoals diëtisten, tandartsen of artsen in ziekenhuizen.

Z
Al 39 jaar ervaring als het gaat om bewegen en gezondheid!
Z
Persoonlijke aandacht & gegarandeerd de hoogste kwaliteit
Z
Ruime en flexibele openingstijden

Dit zeggen anderen over ons

Dit zeggen en schrijven onze patiënten over ons. Lees meer reviews

Erg tevreden!

★★★★★
5 5 1
Er is mij gevraagd een recensie te schrijven en deze wil ik zeker schrijven. Ik ben erg tevreden over Douma en collega's. Ze behandelen mij altijd goed en snel

Deskundige mensen

★★★★★
5 5 1
Mooi verzorgd, en deskundige mensen aanwezig. Altijd weer fijn om even geweest te zijn.

Fysio Fitness bevalt prima!

★★★★★
5 5 1
Ik ben hier al een tijdje bezig met Fysio Fitness en ik moet zegen dat het mij prima bevalt. Lekker dichtbij en aardige mensen.

Snel van klachten af!

★★★★★
5 5 1
Snel van mijn klachten af geholpen! Mooie praktijk in het midden van het centrum van Hilversum.

Fijn, die persoonlijke aandacht!

★★★★★
5 5 1
Zeer prettige praktijk. Vooral de persoonlijke aandacht die je wel eens mist bij andere praktijken, vind ik erg fijn!

Niks anders dan lof!

★★★★★
5 5 1
Ik heb een half jaar stage gelopen bij fysiotherapie Douma. Ik heb niks anders dan lof voor de mensen die hier werken en het bedrijf in het algemeen. Ik heb een hele leuke en leerzame tijd gehad. En de werknemers zijn allemaal even behulpzaam en open. Mocht u fysiotherapie nodig hebben en woont u in de buurt van Hilversum dan raad ik u zeker aan om de behandelingen bij fysiotherapie Douma te laten doen. Naast de expertise die zij hier hebben zijn zij ook erg leuk in de omgang, wat een prettig gevoel geeft.

Eindelijk pijnvrij!

★★★★★
5 5 1
Ik heb een forse tijd met rugproblemen gezeten welke niet weg gingen. Uiteindelijk is het Fysiotherapie Douma gelukt om mij weer pijnvrij en "aan de gang" te krijgen. Alleen was me dat nooit gelukt. Prima service, afspraken worden nagekomen en ik kreeg goed inhoudelijk te horen wat ze gingen doen! Prima praktijk!

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Toegankelijk en deskundig. Zeer tevreden.

Met één behandeling van pijn af!

★★★★★
5 5 1
Ik ben bij Frank Mulder terechtgekomen met rugklachten. Na een paar minuten was het niet mijn rug, maar me SI gewricht, dat vastzat. Met één behandeling was ik er weer van af. Vooral de uitleg wat er precies aan de hand was vond ik erg prettig.

Ontdek de fantastische stad in Het Gooi

Iedereen heeft wel eens van de mediastad Hilversum gehoord. Als u in hartje Hilversum bent, is het een must om het Media Park te bezoeken. Hier vindt u diverse media- en entertainmentbedrijven zoals Studio 100, Media Academie, Sony Music Entertainment, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en nog veel meer. Wie weet komt u misschien één van onze grote sterren tegen!

Niet ver van Fysiotherapie Douma aan de Vaartweg is het Gemeentelijk Gymnasium. Deze openbare school bestaat al meer dan 100 jaar en is een eigentijds gymnasium. Het Gymnasium combineert een brede klassieke vorming met hedendaags onderwijs en biedt een inspirerende leeromgeving aan leerlingen met VWO-capaciteiten.

Het unieke van de stad Hilversum is natuurlijk het museum. In Museum Hilversum is er heel veel te ontdekken; u leert er meer over de geschiedenis en architectuur van onze fantastische stad. Zo zijn er veel verschillende tentoonstellingen, rondleidingen en andere kunstexposities.

Voor al uw speciale bloemen of boeketten bent u bij Marjolein’s Bloemenboetiek aan het juiste adres. De zaak is gelegen aan de Vaartweg 133-135 en biedt voor elke gelegenheid het juiste bloemstuk zoals voor Moederdag, Valentijnsdag, huwelijk en Kerstmis. Maar u vindt ook rouwstukken en fruitmanden voor een zeer goede prijs bij Marjolein’s Bloemenboetiek.