Fitness in Hilversum

Voor iedereen die wil sporten onder begeleiding van Fysiotherapeuten. Behaal jouw fitness doelen behalen alleen of in een team.
GroepslessenIndividuele fitness

Fitnessen in groepsverband

Haal alles uit jezelf met de groepslessen van Fysio Douma terwijl je geniet van de gezellige groep. Het is voor ons belangrijk dat jij plezier hebt in sporten en dat gaat vaak beter in een groep, onder begeleiding van een professional.

Onze fitnessgroepen in Hilversum lopen uit één van BBB trainingsgroepen tot sportgroepen voor ouderen. Iedere groepsles wordt begeleid door één van onze Fysio’s.

De kosten voor groepslessen bedragen €30,00 per maand. Kijk voor meer informatie op de pagina van de groepsles waar je meer over wilt weten.

Onze groepslessen op een rijtje

BBB training
Crossfit
Core Stability
55+ Groep
Circuit Training

Ladies only
70+ Groep
Circulatie (hart-vaatziekten)
COPD groep
Diabetes groep

Fitnessen individueel

Wil jij alles uit jezelf halen onder begeleiding van een Fysiotherapeut? Kies dan voor één van de individuele fitness trainingen van Fysiotherapie Douma. Wij stellen een schema voor je op en zorgen ervoor dat jij het maximale bereikt tijdens iedere les.

Medisch Fitness kost €20,00 per maand. De kosten voor Personal Training zijn afhankelijk van jouw wensen. Bekijk op deze pagina meer informatie.

Onze individuele lessen op een rijtje