Fitness in Hilversum

Voor iedereen die wil sporten onder begeleiding van Fysiotherapeuten. Behaal jouw fitness doelen behalen alleen of in een team.

Abonnement kiezen

Vanaf 7 oktober personal training op zaterdagochtend door Benjamin Grasmeijer

Een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw situatie, mogelijkheden en wensen. Sporten onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut of beweegspecialist. We zullen regelmatig met elkaar evalueren om het trainingsschema te verbeteren en samen het beste resultaat te behalen.

Meer over personal training

Fitnessen in groepsverband

Haal alles uit jezelf met de groepslessen van Fysio Douma. Met onze groepsfitnesss in Hilversum behaal je jouw doelen én heb je het gezellig. Het is voor ons belangrijk dat jij plezier hebt in sporten en dat gaat vaak beter in een groep, onder begeleiding van een professional.

Ons aanbod van fitnessgroepen loopt lekker uit één. Van BBB trainingen en Core Stability trainingsgroepen tot sportgroepen voor ouderen en COPD groepsfitness. Iedere groepsles wordt begeleid door één van onze Fysio’s.

Kijk voor meer informatie op de pagina van de groepsles waar je meer over wilt weten.

Onze groepslessen op een rijtje

Individuele Fitness in Hilversum

Wil jij alles uit jezelf halen onder begeleiding van een Fysiotherapeut? Kies dan voor één van de individuele fitness trainingen van Fysiotherapie Douma. Wij stellen een schema voor je op en zorgen ervoor dat jij het maximale bereikt tijdens iedere les. Wij hebben verschillende ervaren fysiotherapeuten dat klaar staat voor jouw individuele fitness in Hilversum

Onze individuele lessen op een rijtje